Grad Trebinje
Izdvojeno Video Košarka

Leotaru pehar Kupa Republike Srpske /FOTO + VIDEO/

Košarkaši „Leotara“ sinoć su u punoj dvorani „Miloš Mrdić“ osvojili Kup Republike Srpske, pobijedivši banjalučki „Borac“ rezultatom 79:70.

Trener KK „Leotar“ Marko Ičelić zahvalio je svim gledaocima na ogromnoj podršci.

„Obećao sam da ćemo osvojiti ovaj kup, momci su dali sve od sebe i to se i ostvarilo. Ovo je veliki uspjeh za sve nas, pobijediti ekipu koja nastupa u ABA ligi i ima fenomenalnu ekipu“, rekao je Ičelić.

Kup 13.jpg (865 KB)

Zoran Kašćelan, trener KK „Borac“ je istakao da je „Leotar“ zasluženo pobijedio i da su Trebinjci pokazali veću energiju i intenzitet tokom utakmice.

„Moram pohvaliti i moje momke, sjajni su i napravili su ozbiljan napredak u posljednja dva mjeseca. Neki ziceri, otvoreni šutevi nisu ušli na našu stranu, ali to ne treba da bude izgovor. Ovo nam je lekcija da budemo bolji. Puno sreće ‘Leotaru’ u nastavku sezone“, dodao je Kašćelan.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić čestitao je svima iz Košarkaškog kluba „Leotar“ na pobjedi.

„Pokazali su vrhunsku igru i svaka im čast. Opravdano je što želimo da napravimo novu sportsku dvoranu, novi ambijent gdje će moći stati više ljudi i što je najbitnije da se uključi što više djece u sport“, rekao je gradonačelnik Ćurić.

Kup 5.jpg (836 KB)

Komentar