Grad Trebinje
Video Estrada i Jet Set

“Ljuta rivalka” poslala poruku Konstrakti: Pričaće se još dugo kako im je umjetnica SVIMA POMRSILA KONCE

Ana Đurić Konstrakta osvojila je srca publike svojim nastupom u finalu “Evrovizije”, koja se ove godine održala u Torinu. Konstrakta je osvojila visoko 5. mjesto, a svi pričaju i o navodnom nepravednom glasanju stručnog žirija, koji je predstavnici Srbije dao čak 23 nule i na taj način uticao na njen plasman.

Ipak, mnogi pamte i situaciju na “Beoviziji 2022”, kada je Konstrakrta kao potpuni autsajder pobijedila Saru Jo, čija pjesma “Muškarčina”, je tada važila za apsolutnog favorita.

Nekada ljute rivalke na nacionalnom izboru za pjesmu “Evrovizije”, sada su jedna drugoj najveća podrška, pa se tako Sara Jo, odmah oglasila na svom Tviter nalogu, nakon što je završeno prestižno takmičenje u Torinu.

– Naša Konstrakta je svakako ostavila najveći trag. Pričaće se još dugo kako im je umjetnica svima pomrsila konce. Bravo – napisala je Sara na svom Tviter nalogu.

FOTO: ALESSANDRO DI MARCO/EPA
FOTO: ALESSANDRO DI MARCO/EPA

Konstrakta je takođe dobila prestižnu nagradu za najbolji performans na “Evroviziji”. Nju su podržale Marija Šerifović, kao i Končita Vurts, koja je odnijela pobedu na “Evroviziji” 2014. godine.

Čak je i voditelj Mika, u jednom trenutku uživo u programu pokazao svoje simpatije prema predstavnici Srbije, tako što je otpjevao dio njene pjesme i imitirao dio njene koreografije.

Konstrakti su kladionice predviđale 6. mjesto, piše Blic.

Komentar