Grad Trebinje
Republika Srpska

“Maksimalno ćemo se truditi da pomognemo da IGOR CRNADAK BUDE KANDIDAT ISPRED PDP” Vukanović poručio da bi za sto prije sjeo sa Zelenskim nego sa Stanivukovićem

Draško Stanivuković je kandidat SNSD i maksimalno ćemo se truditi da pomognemo da Igor Crnadak bude kandidat ispred PDP.

To je izjavio lider liste Za pravdu i red, Nebojša Vukanović, komentarišući predstojeću predizbornu trku u Banjaluci.

Vukanović je komentarisao izjavu Stanivukovića za BNTV, koji je rekao da je spreman preći preko brojnih uvreda i napada, kao i da je preman sjesti za sto i sa Vukanovićem.

Vukanović je za portal Dešavanja u Bijeljnini negirao bilo kakvu mogućnost dogovora sa Stanivukovićem.

Prije bih sjeo za sto sa Zelenskim nego sa Draškom Stanivukovićem. I onda sam vam sve rekao. Ne postoji ni teoretska šansa. Vi znate da smo mi vrlo u principijelni, isključivi, a on kaže da isključivost nije dobra. Misli da je dobra isključivost kad su u pitanju papci i izdajnici. Dakle, ne postoji nikakva, ni teoretska šansa – zaključio je Vukanović.

U slučaju da Stanivuković ipak bude kandidat PDP za gradonačelnika, Vukanović poručuje da će ga “uništiti totalno, bez imalo uvijanja, bez milosti i ičega”.

-Jer takvi ljudi, poput Čavića, njega, Stevandića, Obrena Petrovića, jesu najveće zlo političke scene Republike Srpske. Tako da on nema s nama nigdje nikakav kontakt. Neće nam se približiti bilo kad, bilo kad, jer ne dolazi u obzir – istakao je Vukanović.

Ako Ivanić i Borenović podrže Draška Stanivukovića, tvrdi Vukanović, to će ostaviti nesagledive posljedice i to bi isključilo svaku moguću saradnju sa PDP.

Komentar