Grad Trebinje
Izdvojeno Život

MALI VUKAN PRIMIO LIJEK “Sve je prošlo bez komplikacija, hvala što ste mu spasli život” (FOTO)

Desetomjesečni Vukan Stoiljković koji boluje od spinalne mišićne atrofije najtežeg oblika, primio je u utorak Zolgensmu, lijek od 2,5 miliona evra, za šta se novac prikupljao u brojnim humanitarnim akcijama.

Kako su njegovi roditelji naveli na Instagramu, sve je prošlo bez ikakvih komplikacija.

– Uspjeli smo da prikupimo jako brzo ogromnu količinu novca i Vukana dovedemo do lijeka koji mu je spasio život! Budite ponosni na sebe i sav doprinos koji ste pružili. Mi smo vam toliko zahvalni da ne postoje riječi kojima bismo ovu zahvalnost i sreću mogli da iskažemo. Hvala svima koji su nesebično pomagali u ovoj trci sa vremenom, jer smo uspjeli da uhvatimo taj trenutak života vrijedan. Hvala svakom od vas, za svaku poruku, uplatu, organizaciju. Hvala vam za divne bazare, koncerte, književne večeri, predstave, licitacije, aukcije, Vukanovu picu, Vukanov koktel, Vukanovu kafu, Vukanov košarkaški teren, Vukanov moto skup i auto skupove… Hvala svim udruženjima, opštinama, zajednicama, ustanovama, javnim i privatnim preduzećima, vojsci, policiji, sportistima, javnim ličnostima. Posebno hvala našem divnom gradu Vranju, čije su se dobre duše ujedinile kao nikada do sada – napisano je na objavi, prenosi Blic.

 Podjednako zahvaljujemo i svim ostalim gradovima, dijaspori i dobrim ljudima iz cijelog svijeta, hvala Srbijo, hvala Republiko Srpska, dodali su.

– Veliku zahvalnost dugujemo i divnim roditeljima ostalih mališana koji se poput nas bore sa ovom bolešću. To su naši drugari, saborci i saputnici u ovoj priči i divno je znati da smo zajedno u ovome. Budite uz nas, javljamo se sa svakim novim uspjehom koji naš mali a tako veliki borac napravi, i nadamo se da će ih tek biti! Hvala što ste VUKANU SPASILI ŽIVOT- stoji u objavi.

Komentar