Grad Trebinje
Košarka

Meloun uletio na teren, unosio se sudiji u lice, pa psovao na srpskom uz Jokića! /VIDEO/

Košarkaši Denver Nagetsa pobijedili su ekipu Detroit Pistonsa rezultatom 107:103, iako su rano ostali bez Nikole Jokića – Srbin je isključen prije poluvremena, a identično je prošao i Majkl Meloun!

Meč između Denvera i Detroita bolje su otvorili Pistonsi, ali nije bilo realno da trijumfuju, čak i kad nema Jokića više od pola meča. Denver je igrao protiv jedne od najslabijih ekipa lige i to je iskoristio da pošalje poruku o suđenju. Jokić dobija neviđene batine i to više nije mogao da istrpi, pa je i trener Meloun riješio da pokaže šta misli o svemu tome. 

U prvoj dionici je dobio dvije tehničke i tu je za njega meč bio gotov. Išao je do sudije direktno, do samog koša, a i prije toga mu je bilo jasno da će dobiti isključenje čim se obratio.

Zato je Meloun riješio da ide do kraja i pokaže šta misli o NBA arbitraži, koja je prilično nezahvalna prema Denveru. Nagitsi su među timovima sa najmanjim brojem slobodnih bacanja u ligi, a Jokića redovno fauliraju bez sankcija. 

Šta je posle toga radio tandem Jokić – Meloun, otkrila je novinarka Kejti Ving.

– Trener Meloun je rekao da su on i Jokić srodne duše. Gledajući meč zajedno pozadi, bilo je navijanja i bacali su jedan drugom “kosku” kada se nešto dobro desi. A kada se nešto loše desilo, trener Meloun je rekao da sam psuje na srpskom – otkrila je Kejti Ving.

Posle duela, nije držao govor u svlačionici Meloun, jer nije vodio meč do kraja. Asistent Dejvid Adelman je “držao slovo”. 

Nadovezao se Meloun: Hej, i usput, rođendan je Rajana Bona. Da gospodine! Danas ima 52 godine, dajmo mu malo ljubavi. 

Ubacio se i Deandre Džordan uz “Jokić i Meloun, marš napolje”, našalivši se zbog svega što se desilo na meču. 

Komentar