Grad Trebinje
Estrada i Jet Set

“Mene su sačuvali moji hercegovački koreni i ta neka konzervativnost”

Iako je kroz svoju karijeru doživeo mnoge izazove, Bjela tvrdi da je upravo porodica uspela da ga sačuva od stranputice.

– Mene su možda sačuvali moji hercegovački koreni i ta neka konzervativnost. Mlad sam ostao bez oca, imao sam 18 godina i majka je bila uz mene i stariji brat. On je donekle preuzeo ulogu oca i mi smo ostali do dan danas nerazdvojini, stvaramo zajedno i to je verovatno razlog zašto nisam izgubio sebe – kaže Bjela koji po istom principu danas vaspitava svoju decu:

– Verujem da sve polazi od kuće. Imam dvoje dece koji su sada mladi ljudi, nisu više deca, imaju 23 i 19 godina. Mogu da kažem da je moja supruga pre svega ustanovila to pravilo da sve u životu potiče od kuće i uvek imam empatiju prema deci koja su bez roditelja, koja nisu imala tu sreću da odrastaju u skladnim porodicama i njima je uvek bilo teže. Sve u životu što radite se vraća na ono što ste poneli iz svog porodičnog doma. To zna da zvuči demagoški, ali ja u to verujem i na ličnom primeru sam to i iskusio. Kad god mi je bilo teško ili sam se nalazio u situacijama kojim putem da krenem, prisećao sam se onoga što sam naučio u svojoj porodici ili pitao za savet svoje najbliže.

Inače, Dragan i njegova supruga Maja, koja se nakon udaje odrekla manekenske karijere, osim Alekseja imaju i 24-godišnju ćerku Miju.

Žena Blic