Grad Trebinje
Obrazovanje i nauka

Meridian sportskom opremom obradovao studente ETF-a

Veoma smo zahvalni kompaniji Meridian koja je donirala dresove za naše fudbalere, košarkaše, rukometaše i odbojkašice, koji će braniti boje Elektrotehničkog fakulteta Banja Luka, na predstojećoj Elektrijadi u Bugarskoj.

Kazao je to Aleksandar Jelić, predsjednik Saveza studenata ETF-a, nakon potpisivanja ugovora o saradnji sa regionalnim liderom u industriji priređivanja igara na sreću.

Foto: Ustupljena fotografija

On je istakao da im ovakav vid podrške znači kako za podizanje nivoa ozbiljnosti na sportskim takmičenjima i smotrama, tako i za podsticanje kolega i koleginica za bavljenje sportom, zdravim životom i dobrim navikama.

– Drago nam je da iza nas stoji jedna kompanija kakva je Meridian i iskreno se radujemo budućim zajedničkim projektima i saradnji – dodao je Jelić.

Plodonosnoj saradnji nadaju se i u Meridianu, gdje su istakli da, kao društveno odgovorna kompanija, žele da budu vjetar u leđa i podrška mladim, uspješnim ljudima, kakvi su sigurno studenti ETF-a.

Foto: Ustupljena fotografija

– Vjerujemo da će se, na 60. po redu međunarodnom susretu studenata elektrotehnike, takmičari ETF-a predstaviti u najboljem svjetlu, te da će se iz Bugarske vratiti sa medaljama.

Želimo im puno uspjeha, ne samo u sportskim, već i u naučnim takmičenjima – naveli su u Meridianu.

Podsjetimo, ova komapnija je do sada podržala Studentske igre, štampanje naučnog lista “Iustitia” te donirala dresove studentima Pravnog fakulteta, te pomogla odlazak studenata Mašinskog fakulteta na “Mašinijadu”.

Foto: Ustupljena fotografija

Stipendiranje studenata

Više od dvije godine, grupacija Meridian stipendira studente i zapošljava mlade stručnjake koji razvijaju najkonkurentnija rješenja u svijetu u području vještačke inteligencije, dizajna videoigara i digitalnog marketinga, čime doprinosi rješavanju jaza između ponuda obrazovnih programa i zahtjeva tržišta rada.

Grad Trebinje

Povezane vijesti

MERIDIANBET UNIVERZITETSKA LIGA: Zajedno do pehara

admin

Postman – zamislite poštara koji dijeli bonuse?

admin

Dream Date – slot ljubavi i bonusa!

admin

Nuke World – uzmi svoje bonuse!

admin

Uz VRHUNSKU ZABAVU osvoji dio NAGRADNOG FONDA od 2.000 EVRA!

admin

Meridian kazino: Book of Spells – knjiga koja donosi sjajnu zaradu!

admin

1 komentar

Nino 13.05.2022 at 5:26 pm

Brravo na pruzenoj nesebicnoj podrsci mladim uspjesnim ljudima i pravi ste im vjetar u ledja!

Odgovor

Komentar