Grad Trebinje
Sponzorisano

Meridian te sprema za Evropsko prvenstvo: Smart TV za jedan tiket!

Zamisli da iz svoje fotelje gledaš Evropsko prvenstvo u fudbalu, Olimpijske igre ili Ligu šampiona na ekranu prečnika 140 centimetara i u 4K rezoluciji. Ili da, jednostavno, igraš omiljenu igricu, gledaš film ili seriju.

Vrijeme je da se ponoviš i uživaš u savršenim performansama najnovijeg smart TV, a za to ti treba samo malo sreće jer možeš da ga osvojiš – zahvaljujući jednom tiketu!

Meridianbet ima promociju u kojoj su spojeni dobar provod i savršen poklon. Slaži dobitne kombinacije na igri Lucky’s 6, svakoga dana osvajaj besplatne runde, a na kraju te čeka izvlačenje za glavni poklon – Smart TV 55”!

BESPLATNE RUNDE SVAKI DAN

Jedan tiket je dovoljan da osvojiš TV, ali više njih ti povećava šansu za dobitak.

Biraj srećne brojeve tokom trajanja promocije i svakog dana se kvalifikuješ za dnevne poklone – besplatne runde. Meridianbet svakoga dana nagrađuje 10 igrača sa najviše osvojenih bodova tokom 24 časa.

Ako želiš da se upišeš na listu pobjednika i pokupiš ovaj sjajan poklon, vrijeme je da se pridružiš Meridianovoj ekipi. Registruj se u svega nekoliko jednostavnih klikova, a za jak start stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE – 100 besplatnih spinova i 15 KM sportskog bonusa.

Registruj se OVDJE

Sakupljaj tikete na igri Lucky’s 6 i svaki dan povećavaj šansu da osvojiš smart TV.

Promocija traje do 25. februara, a na tebi je samo da se zabavljaš i kombinuješ svoje srećne brojeve. Jednostavno, zar ne? Uvjeri se da zašto je Meridian mjesto najboljih poklona i dobitaka.

Komentar