Grad Trebinje
Bosna i Hercegovina

Mikrokreditna Fondacija EKI: Oglas za posao

Mikrokreditno društvo EKI zajedno sa Mikrokreditnom fondacijom EKI kao lideri u mikrokreditiranju znaju da pravi pristup poslu znači donijeti posao tamo gdje je najpotrebniji – do samog klijenta. Poslovanjem na ovaj način smo postali dio zajednice u kojoj radimo i taj status čuvamo i vrijednujemo.

Odgovornost u radu je najbolji način da pokažemo da smo socijalno osviješćena organizacija, a nadogradnja poslovanja u Mikrokreditno društvo EKI, uz 27 godina predanog rada i preko 39.000 aktivnih klijenata Mikrokreditne fondacije EKI potvrđuju da smo na pravom putu.

Građenje partnerskih odnosa među zaposlenima u EKI-ju i sa našim klijentima je naše opredjeljenje i svaki naš korak vodi u tom pravcu.

Za Tuzlu, Živinice, Lukavac, Doboj, Banja Luku, Zavidoviće, Čapljinu i Trebinje tražimo:

KREDITNE SLUŽBENIKE

(za Mikrokreditno društvo EKI)
Koji će pomoći da povećamo broj zadovoljnih klijenata svakodnevnim proaktivnim pristupom u radu i stvaranjem partnerskog odnosa sa klijentima radeći na kreditima do 50.000 KM, spajajući njihove poslovne potrebe sa izvorima finansiranja koje pružamo. Mi znamo kako poboljšati živote ljudi, postanite dio našeg tima i dajte svoj doprinos.
Nudimo Vam raznolik posao, pun izazova, kontakta sa različitim poslovima i različitim ljudima kroz koji ćete steći jedinstveno i sveobuhvatno iskustvo i ostvariti profesionalni razvoj na području ekonomije i finansija
Ako se vidite u finansijskom sektoru, imate izgrađenu mrežu poslovnih kontakata, aktivan ste vozač i tražite dinamičan posao, dođite, umnožimo svoje napore u ostvarenju zajedničkih ciljeva.

Minimalni uslovi za prijavu su srednja stručna sprema i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prednost imaju kandidati sa područja Tuzle, Živinica, Lukavca, Doboja, Banja Luke, Zavidovića, Čapljine i Trebinja sa završenim ekonomskim fakultetom, radnim iskustvom u mikrokreditnom ili bankarskom sektoru.

Zauzvrat, očekujemo Vašu punu posvećenost i aktivan pristup našim klijentima, ljudima zbog kojih postojimo.
Očekujemo Vaše prijave u formi CV-a uz visoku stopu motivacije putem opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS“.

Lokacija: Živinice, Doboj, Trebinje, Tuzla, Zavidovići, Lukavac, Čapljina, Banja Luka (Rad iz firme)

Broj izvršilaca: 8

Datum objave: 11.08.2023.

Trajanje oglasa: 14 dana (ističe 25.08.2023.)

Povezane vijesti

Donosimo oglase za radna mjesta koja se traže u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.7.2024. godine

admin

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin

Komentar