Grad Trebinje
Republika Srpska

MLAD, USPJEŠAN, BOGAT Miloš je proglašen najzgodnijim političarem u Srpskoj, ali za udavače ima lošu vijest

Mlad, uspješan, bogat, zgodan kao maneken, zvijezda društvenih mreža – reklo bi se svjetski, a naš.

Miloš Stanišić (27), političar i menadžer iz Bijeljine, ipak, ima jednu “manu”.

Iako je tek počeo političku karijeru, kao odbornik u Bijeljini, zbog atraktivnih fotografija na Instagramu mediji su ga ekspresno promovisali u “najzgodnijeg političara u regionu”.

Ali, djevojke koje ga na društvenim mrežama prate u stopu moraju se suočiti sa činjenicom da je Miloš – srećno oženjen.

– Svoju suprugu Milenu upoznao sam u Beogradu, dok sam bio na studijama na Vojnoj akademiji. Studentska ljubav krunisana je brakom prošle godine i od tada Milena radi s nama. U menadžmentu naše porodične firme “Etno selo Stanišići” ona je zadužena za marketing – kaže Miloš za Srpskainfo.

Pet godina je, kao mlad oficir, služio u Vojsci Srbije, a potom se vratio kući.

– Zajedno sa ocem i majkom rukovodim porodičnom firmom. Da je lako, nije. Nakon dvije poplave, zadesila nas je, kao i druge ugostitelje, korona kriza. Promet i prihodi smanjeni su nam za skoro 70 odsto, ali smo ipak uspjeli da sačuvamo sva radna mjesta. Nismo otpustili nijednog radnika i ponosni smo na to – kaže Miloš.

Kaže da je korona pandemija za firmu bila gora od poplava i da je, u takvim uslovima, najveći izazov opstati na tržištu.

Miloš se uspješno bori i na tržištu političkih ideja. Na posljednjim lokalnim izborima osvojio je odbornički mandat u Skupštini Grada Bijeljina, da bi, nakon toga, u januaru bio jednoglasno izabran za predsjednika Gradskog odbora DNS.

srpskainfo.com