Grad Trebinje
Ostali sportovi

Mladi vaterpolisti “Leotara” osvojili Torpedo kup

Proteklog vikenda na Gradskom olimpijskom bazenu Otoka u Sarajevu organizovan je vaterpolo turnir Torpedo kup , a učešće su uzeli domaći Torpedo , Mladost , Akademija Torpedo II te Leotar iz Trebinja.

Vaterpolisti Leotara odigrali su mečeve protiv Mladosti i Torpeda i oba susreta ostvarili su pobjede, te su ponijeli titulu osvajača turnira.

U prvom meču je bilo neizvjesno do samoga kraja pa je krajnji rezultat sa ekipom domaćeg Torpeda bio 10:8 (0:2,3:3,2:2,3:3) .

U drugom meču vaterpolisti Leotara su pronašli pravi ritam i uz manje muke pobjedili ekipu Mladosti sa 14:6 (5:0,2:3,5:1,2:2).

Najefikasniji u redovima Leotara bio je Vasilije Ðuzelović sa 8 pogotaka,a pobjednički tim su predstavljali golman Vukašin Ðurić, Uroš Dursun, Vladan Lojpur ,Sergej Begenišić, Slavko Vučinić, Viktor Čolović, Nikola Begenišić, Marko Grgurević (c), Zarije Miladinović, Pavle Bašić, Sergej Dzonlez i Petar Ćurić.

U VK Leotar kažu da im je ovaj turnir dobro došao kao zagrijavanje pred Dražavno prvenstvo gdje su zacrtali velike ambicije i ciljeve.

Komentar