Grad Trebinje
Hercegovina

Na Ivanici sa radom počela peta benzinska stanica kompanije Eol Petrol (Foto)

Na graničnom prelazu Ivanica 03.06. sa radom je počela peta po redu benzinska stanica domaće naftne kompanije EOL Petrol. Kao i prethodno otvorene dvije benzinske stanice u Sarajevu i ova benzinska stanica ima dugogodišnje uspješno poslovanje, a od sada će poslovati pod zastavom EOL-a.

Klijenti na ovoj benzinskoj stanici mogu pronaći najkvalitetnija goriva Diesel, Diesel+ Liqui Moly, BMB 95, BMB 98 i LPG, trgovinu široke potrošnje, kafe bar i restoran ugodnog enterijera, a u fazi izgradnje su i stanice za punjenje električnih vozila.

Eol Petrol je kompanija čije je strateško opredjeljenje promocija zaštite životne sredine i s tim u vezi benzinska stanica je upotpunosti usklađena sa najstrožijim propisima Evropske Unije.

Jer nam vjeruju

Predstavnici Eol Petrola ističu iznimnu čast što su realizacijom ovog projekta svoj tim povećali za 15 novih radnika, a svojim kupcima obezbijedili potpunu ponudu potrebnu za siguran i lagodan put.

Iz društva ističu da kupci ne smiju birati između cijene i kvaliteta te da su obje stavke u maloprodajnim objektima Eol Petrola obligatorne, što će dugoročnim kvalitetnim pristupom prema klijentima i dokazati.

Loyalty program

Vašu karticu lojalnosti mojEOL možete preuzeti na kasi objekta i sa istom ostvarujete dugoročni rabat 0,05 KM/l za sve vrste naftnih derivata. Također, program lojalnosti nudi mnoge druge pogodnosti pri kupovini u trgovini kao i učešću u nagradnim igrama i zasigurno će opravdati Vaše povjerenje, a sve novosti možete pratiti putem društvenih mreža Eol Petrola.

Veselimo se vidjeti Vas, svaki dan od 00-24!

Komentar