Grad Trebinje
Izdvojeno Trebinje

Na KOVID odjeljenju povećan broj pacijenata

Na kovid odjeljenju Bolnice Trebinje trenutno je na liječenju 25 pacijenata, od kojih je 12 sa teškom kliničkom slikom i na kiseoničkoj terapiji.

Nije bilo preminulih niti pacijenata na respiratoru.

U posljednja 24 časa u Trebinju je registrovan jedan novi slučaj zaraze.

U Srpskoj 89 slučajeva virusa korona, šet osoba preminulo

U posljednja 24 časa u Republici Srpskoj registrovano je 89 slučajeva virusa korona. Testirano je 514 laboratorijskih uzoraka. Radi se o 44 muških i 45 ženskih osoba, od kojih je devet mlađe, 49 srednje i 31 osobe starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 19 osoba iz Banjaluke, devet iz Bijeljine, osam iz Sokoca, sedam iz Gradiške, po šest iz Doboja i Pala, po četiri iz Prijedora i Čelinca, tri iz Istočne Ilidže, po dvije iz Istočnog Novog Sarajeva, Laktaša, Mrkonjić Grada i Teslića i po jedna iz Dervente, Donjeg Žabara, Kneževa, Kozarske Dubice, Kostajnice, Kotor Varoša, Modriče, Nevesinja, Novog Grada, Prnjavora, Stanara, Trebinja, Han Pijeska, Šamca i Šipova.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je šest smrtnih slučajeva kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona. Radi se o tri muškarca i tri žene, starije životne dobi – iz Prijedora (dvije osobe), Banjaluke, Kozarske Dubice, Bratunca i Rogatice.