Grad Trebinje
Video Život

Načelnica Jezera o snimku koji je “zapalio” region “Samo ženstvena žena može da bude kvalitetna u svim profesijama” (VIDEO)

Snežana Ružičić, načelnica Jezera je izazvala veliku pažnju videom na Instagramu, a sada je progovorila o snimku koji je “zapalio” region.

Podsjećamo, ona je na Instagramu objavila video na kojem se vidi kako u kupaćem kostimu, ogrnuta mantilom, šeta kroz hotel.

Kako kaže, prijatno je iznenađenja što je snimak objavljen na dosta portala.

– Ja sam postavila video, gdje u dugim ogrtačem i kupaćem, izlazim na plažu u Neumu. Kćerka je autor tog videa. Tamo smo bili na forumu, tako da smo slobodno vrijeme iskoristili da se okupamo. Snimak je izašao na portalima. To je preuzeto sa mog Instagram profila. Ja sam već dala izjavu da sam ja žena od krvi i mesa, senzibilna žena, žena koja smatra da samo ženstvena žena može da bude kvalitetna u svim profesijama i oblastima, a onda i u privatnom životu. Prijatno sam iznenađena da je toliko portala prenijelo takvu vijest”, istakla je Snežana Ružičić, piše ATV.

Načelnica Jezera se osvrnula i na komentare koji su se pojavili na društvenim mrežama.

– Svako ima pravo na mišljenje i na odnos prema nečemu. Ja se, iskreno, ne bavim puno komentarima. Ono što ja postavim i objavim, smatram da je to umjesno – dodala je ona.

Komentar