Grad Trebinje
Estrada i Jet Set

NAJLJEPŠI OSMIJEH SRBIJE Sloboda Mićalović zablistala na otvaranju Banjaluka Festa (FOTO)

Večeras se otvara prestižni muzički festival Banja Luka Fest, a koncertu Bajaga i Instruktora koji otvara drugo izdanje čuvenog festivala prethodio je crveni tepih na kome je zablistala Sloboda Mićalović!

rije početka koncerta VIP zvanice iz cijelog regiona prošetale su crvenim tepihom, među njima i srpska glumačka diva Sloboda Mićalović koja je još jednom demonstrirala fenomenalan stil i prirodno ljepotu.

FOTO: BANJALUKA FEST/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Sloboda je plijenila osmijehom i ljepotom, odlično raspoložena za pitanja preko šezdeset akreditovanih medija koji su danas stigli u Banjaluku.

Festival je otvoren koncertom za rok grupu, orkestar i hor Bajage i Instruktora, koji je okupio više od pedeset vrhunskih muzičara na sceni  i preko tri i po hiljade ljudi u publici.

Drugi Banjaluka Fest biće zatvoren koncertom Zdravko Čolić Symphonic, koji je rasprodat mjesec dana  ranije, a druge i treće večeri festivala nastupiće dvije muzičke dive – Josipa Lisac 7. jula i Luz Kasal 8. jula. Ulaznice za ova dva koncerta dostupne su u ograničenim količinama.

Ono što je posebno zadivljujuće je što je Banjaluka fest napravila i ove godine koncertnu dvoranu na otvorenom sa sedećim mestima, a po procenama organizatora, na Kastelu ima više od 3.000 ljudi.

Ovaj događaj podržala je kompanija m:tel, koja je generalni sponzor.

Komentar