Grad Trebinje
Estrada i Jet Set

Najpoznatiji milioner koji se vozi javnim prevozom: Tragična životna priča Kijanu Rivsa posle koje ćete ga voljeti još više

Holivudski glumac Kijanu Rivs poznat je kao neko ko je vrlo skroman i pristupačan za jednu holivudsku zvezdu, pa tako nerijetko oduševi fanove nekim lijepim gestom.

Ne događa se često da nađete renomiranog holivudskog glumca čiste duše poput Kijanu Rivsa, a čini se da mnogi obožavaoci imaju slična iskustva kada ga upoznaju. A iako svako „ljudsko“ ponašanje u današnje vreme djeluje osvježavajuće, posebno je kada je akter neko poznat.

Rivs je navodno najpodcjenjeniji glumac svoje generacije, a nazivaju ga i najtužnijim čovekom na svijetu. Iza glumca je težak život koji sadrži brojne tragedije, počevši od ranog djetinjstva, budući da mu je otac bio zavisnik od heroina koji je napustio porodicu kada je Kijanu imao svega tri godine, nakon čega se njegova majka tri puta preudala. Patio je od disleksije i nikad nije maturirao.

Još jedna velika tragedija pogodila ga je kad je njegov najbolji prijatelj, mladi glumac River Finiks, preminuo od predoziranja 1993. godine. Glumac se sa njegovom smrću nikada nije pomirio, piše Indipendent.

Pet godina kasnije zadesiće ga još jedna tragedija, naime njegova tadašnja djevojka, glumica Dženifer Sim, bila je u osmom mjesecu trudnoće kada je izgubila dete. Posle toga, par se razišao, a Dženifer se odala porocima. Godinu i po dana kasnije poginula je u saobraćajnoj nesreći.

Kao da to nije bilo dovoljno, uskoro je Kijanuova sestra oboljela od leukemije, a on je postao njen staratelj. Zbog toga je glumac često donirao novac za kampanje protiv raka.

Ipak, uprkos svim životnim teškoćama, Kijanu je na glasu kao najprijatniji saradnik u Holivudu, a česti su njegovi pokloni ekipi sa seta. Na glasu je i kao jedna od najskromnijih zvijezda, pa se tako, iako je „težak“ više od 360 miliona dolara, i dalje vozi podzemnom željeznicom.

Komentar