Grad Trebinje
Video Trebinje

Narodni front u Trebinju: Loša politika lokalnih vlasti (VIDEO)

Članovi Gradskog odbora Narodnog fronta Trebinje, predvođeni odbornicima dr Sašom Borjanom i Budimirom Koprivicom, te dr med. spec radiologije Petrom Gadžom, diplomiranim ekonomistom Jovanom Cvišić, diplomiranim pravnikom Radošem Radovićem i profesorom engleskog jezika i književnosti Duškom Miljanovićem, objavili su video u kojem su građanima predstavili nekoliko nameta koje su produkt loših politika lokalne vlasti u Trebinju predvođene SNSD. 

Oni su istakli da je u proteklih nekoliko dana za čak 23 odsto uvećana cijena vode, 20 odsto povećana cijena kanalizacije, te podsjetili da je godišnji rast cijena hrane iznosio 21.7 odsto, dok prosječna plata u Trebinju iznosi 1.000 KM, a prosječna penzija 500 KM, što nije ni približno iznosu cijene sindikalne korpe, koja za maj iznosi 2.440 KM.

Takođe, oni su podsjetili građane Trebinja da je pored ovih nameta došlo do poskupljenja komunalnih usluga za 15.5 odsto, kao i do značajnog poskupljenja električne energije i cijene usluge parkinga.

Oni su zaključili da je porez na nepokretnost u gradu Trebinju povećan za 80 odsto, da zbog izmjene zona proteklih dana građanima na naplatu dolaze porezi na nepokretnost uvećani za 400-500 odsto, te pozvali građane da zajedno s njima, kroz djelovanje u Narodnom frontu, daju podršku borbi protiv svih anomalija koje danas imamo, kako na lokalnom, tako i na republičkom nivou.

Komentar