Grad Trebinje
Republika Srpska Uncategorised

Narodni poslanik PRIJAVLJEN ZBOG PRIJETNJI: Tubin slao poruke uvredljivog sadržaja suprugu Maje Dragojević-Stojić

Narodni poslanik Milan Tubin prijavljen je policiji zbog uvredljivih poruka i prijetnji koje je uputio suprugu člana Predsjedništva SDS Maje Dragojević-Stojić, saznaje Srpskainfo.

Iz Policijske uprave Prijedor su uz navođenje inicijala osoba saopštili da su u utorak primili prijavu.

– Policijskoj upravi Prijedor 16. februara se obratila M.D.S. iz Prijedora, te prijavila M.T. iz Prijedora, da je na mobilni telefon člana njene porodice, uputio SMS poruke uvredljivog sadržaja, a potom telefonskim pozivom i ozbiljne prijetnje – saopštili su iz Policijske uprave Prijedor.

Dodaju da policijski službenici Policijske uprave Prijedor, uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti prijave i dokumentovanju predmeta.

Inače, Milan Tubin, koji je bio predsjednik Gradskog odbora SDS Prijedor i Maja Dragojević-Stojić prekinuli su političku saradnju za vrijeme prošlih lokalnih izbora.

U izbornoj noći Tubin je optužio Dragojević-Stojić, koja je bila kandidat za gradonačelnika Prijedora ispred SDS, da je radila u interesu SNSD, a Dragojević-Stojić je navela da su Tubin i pojedini kandidati za odbornike radili protiv nje na terenu.

Prije pet dana obajavljeno je da Tubin izlazi iz Kluba poslanika SDS u NSRS i pridružuje se klubu poslanika SPS.

Zbog Tubinovog napuštanja partije, funkciju predsjednika Gradskog odbora SDS u Prijedoru obavljaće Maja Dragojević-Stojić, a do izbora novog predsjednika.

Tubinov komentar o prijavi za uvredljive poruke i prijetnje nismo uspjeli dobiti, iako nam je poručio da će se javiti.