Grad Trebinje
Zdravlje

Nataša (27) treba pomoć u VELIKOJ BORBI ZA ZDRAVLJE

Mlada Nataša Ćejić (27) iz Laktaša, koja se dugo bori sa ozbiljnim i velikim zdravstvenim problemima, ponovo treba pomoć. Zdravstveno stanje joj se ponovo zakomplikovalo, a liječenje mora da nastavi.

Zbog specifičnih zdravstvenih problema, liječi se u Beogradu, a, kako kaže, samo jedan pregled košta 200 maraka.

-Zadnje dvije operacije tumora ispod rebara bile su u maju i julu. Promjene su se ponovo pojavile. Trebam da obavim pregled neurologa, gastroenterologa, endokrinologa i hirurga, a zatim slijede terapije – kaže Nataša za Srpskainfo.

Prema njenim riječima, osim skupih pregleda, samo na ishranu, koja je posebna zbog zdravstvenog stanja, treba 400 maraka. Da bi otišla i vratila se iz Beograda mora da iznajmi automobil, jer njena porodica nema svoj auto.

Kako smo ranije pisali, ova mlada djevojka se liječila i od seropozitivnog reumatoidnog artritisa, ima eroziju grlića materice, potvrđena joj je reaktivna hipoglikemija i cerebralna arteroskleroza. Od djetinjstva se bori sa teškim oblikom astme, a odstranila je i žučnu kesu.

Oni koji su u prilici, novac za njeno liječenje mogu da uplate u ATOSBANK na ime Nataša Ćejić, Pomoć za liječenje 567-603-50002543-31.

Komentar