Grad Trebinje
Estrada i Jet Set

“Ne mogu da odolim” Nakon Danijeline optužbe da ju je Lečić silovao, voditeljka pokazala poruke koje joj je glumac slao (FOTO)

Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a sada se na društvenim mrežama oglasila voditeljka i novinarka Hristina Stoiljković i podijelila poruke koje tvrdi da joj je on slao prije dvije godine.

Izvolite, prvo Lečićev očigledno ustaljeni manir da se postavlja kao da ti zapravo čini ogromnu čast što si mu se dopala, napisala je na Tviteru Hristina.

– A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedjeljama nije tangiralo pretjerano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora, a ova navlakuša za drugi osnovne “trebaš mi profesionalno” – dodala je ona.

FOTO: SCREENSHOT

– Hristina, ne mogu da ti odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima i pamet i erotiku, a to je rijetka kombinacija. I večeras sam dijelom bio inspirisan na protestima i tom energijom. Lijepo. Pozdrav – pisalo je u jednoj od poruka, koje joj je, kako tvrdi, slao Lečić.

FOTO: SCREENSHOT

– Tako se braniš od svakog izazova? Ovo je za mene prelako, imaš li ti neko teže pitanje? – glasila je jedna od mnogih poruka, prenosi Blic.

Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila je da je silovana, dok je javnost juče saznala da optužuje Branislava Lečića za to. Zbog ovog događaja Danijela je riješila da se preseli za Ameriku.