Grad Trebinje
Republika Srpska

“Neću iznevjeriti narod, ne odlazim iz politike, ostajem na istom kursu” (Video)

– Ostajem na istom kursu i ne odlazim iz politike, a moj politički protivnik protiv koga ću se boriti kao i do sada će biti režim u Republici Srpskoj, poručila je prof. dr Jelena Trivić u emisiji “Mat” BN televizije.

“Boriću se i dalje protiv režima. Taj režim nije na strani naroda, za koji se ja borim. Ostajem doslednja u svojoj političkoj borbi. Zbog toga nisam prihvatila nijednu političku funkciju jer bi to bilo indiketno priznanje izbornih rezultata koje ja ne priznajem”, kategorična je Trivićeva.

Ona dodaje da je na to obavezuje izborna volja naroda, koji nije imao poštene i fer izbore i čija očekivanja ne može da iznevjeri.

“Boriću se protiv kriminala i korupcije, na kojoj počivaju izborni rezultati, jer i oni koji nisu glasali za mene imaju pravo na fer i poštene izbore. Izbore koji ne počivaju na krađi glasova”, jasna je Trivićeva.

Trivićeva je naglasila da je Milorad Dodik za nju i dalje lažni predsjednik Srpske. 

“Dodikov mandat je nelegitiman i nestabilan. Zato nastavljam beskomprimisnu borbu protiv režima jer nemam dodira sa onim koji uništavaju Republiku Srpsku”, poručila je Trivićeva.

Ona nije željela da otkrije više detalja u vezi budućeg političkog angažmana, ali je vidno da to neće biti PDP.

Komentar