Grad Trebinje
Trebinje

„Nestro Petrol“ nastavlja sa rekonstrukcijom svojih benzinskih stanica: U toku radovi na BS Trebinje – 2

Zahvaljujući projektu rekonstrukcije, modernizacije i proširenja maloprodajne mreže „Nestro“, Grad Trebinje će dobiti obnovljenu, savremeniju benzinsku stanicu.

Riječ je o benzinskoj pumpi Trebinje 2, koja se nalazi u Hercegovačkoj ulici bb. Planirani rok za završetak radova i puštanje u rad benzinske pumpe je kraj aprila.

Rais Safin, generalni direktor „Nestro Petrola“, naglasio je da je cilj projekta rekonstrukcije benzinske pumpe Trebinje 2 – proširenje prodajnog prostora, obnavljanje kafe – zone, ugradnja opreme za brzo punjenje rezervoara velikog kapaciteta.

Građanima i gostima grada Trebinje će 24 sata dnevno biti na raspolaganju širok asortiman goriva, brendirani N+ benzin i dizel gorivo, motorna ulja, maziva i funkcionalne tečnosti „Rafinerije ulja Modriča“, auto kozmetika, kao i širok asortiman pratećih proizvoda.

FOTO: NESTRO PETROL
FOTO: NESTRO PETROL

Maloprodajna mreža „Nestro“ obuhvata 86 trgovačkih objekata i najveća je mreža benzinskih stanica u Bosni i Hercegovini. Ovim projektom biće završena još jedna faza plana rekonstrukcije benzinskih stanica “Nestro“.

Tokom godine planirana je rekonstrukcija i rebrendiranje još nekoliko objekata.

A.E./srpskainfo.com