Grad Trebinje
Video Moda i ljepota

Nevesinje je spremno da ugosti najljepše djevojke Republike Srpske (Video)

Organizacioni tim iz Direkcije Miss BiH za Miss Svijeta najavili su da će se 25-ti jubilarni izbor “Miss Republike Srpske za Miss BiH 2021” održati na dan 13.avgusta 2021 godine na Trgu slobode u Nevesinju, pod pokroviteljstvom Opštine Nevesinje.

Ovo će biti prvi put da je Opština Nevesinje domaćin ovako jedne značajne manifestacije, zbog koje se Trg slobode preuređuje I gdje će prekrasna scenografija na otvorenom zablistati u punom sjaju kada se na sceni pojave 19 najljepših djevojaka finalistica izbora “Miss RS 2021”.

Ovogodišnje finalistice su : Slavica Šarović, Ana Marija Šponja, Anastasja Lovrić, Zorana Karanović, Tamara Banjac, Ivona Šakotić, Darija Grujić, Borka Tegeltija, Sara Dangubić, Teodora Šikanjić, Anđela Glišić, Andrea Mičić, Inja Ponjavić, Sara Lazić, Nevena Vujović, Katarina Rašljić, Ružica Mandić, Slađana Marinković I Mihaela Majstorović.

Koja od ovih 19 ljepotica će postati Miss Republike Srpske za 2021 godinu, odlučujete I Vi! Počelo je I glasanje za Miss Televoting Republike Srpske 2021, koje traje do 13.08. do 21:00h. Djevojka koja bude imala najveći broj poziva, direktno ulazi u finale top 10 finalistica I osvaja lentu Miss Televoting RS 2021! Pozivi sa svih fiksnih I mobilnih mreža u BiH, cijena poziva je 1 km plus 17% pdv.

Povezane vijesti

Trebinjka Anđela Joksimović na prestižnom takmičenju u Turskoj (FOTO)

admin