Grad Trebinje
Republika Srpska Video

“Nismo mi vreća za udaranje ili vrećica čipsa da nas gaze” Vukanović u znak protesta parkirao auto ispred ulaza u Narodnu skupštinu (VIDEO)

Nezadovoljan odlukom skupštinske većine da opet ne bude izabran potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske iz reda opozicije, narodni poslanik Nebojša Vukanović parkirao je privatni automobil “tojotu” ispred zgrade ove institucije.

Kako je objasnio, ovo je više krik zbog ponošanja vladajuće koalicije i da na ovaj način želi da ukaže na gaženje propisa i institucija, piše Banjaluka.net

– Nismo mi vreća za udaranje ili vrećica čipsa da nas gaze. Već godinu dana odbijaju da izaberu potpredsjednika Narodne skupštine, iako poslovnik jasno kaže da na to opozicija ima pravo. Oni kažu da mogu raditi šta hoće, a evo da im pokažem da i mi možemo raditi onda šta hoćemo – kazao je Vukanović.

Otkriva da je u pitanju njegov privatni automobil marke “tojota”, jer je popularni “volvo”, prema njegovim riječima, pokvaren greškom majstora i ovaj auto je platio 6.300 KM.

– Gaze poslovnik, nema odgovora ko je ostavio 73 kilograma kokaina, ali meni će napisati kaznu. Ovo je više krik, jer ne znamo kako izdržati ovo nasilje. Ovo što rade danas u Skupštini, rade i u pravosuđu i drugim institucijama – kazao je Vukanović.

Komentar