Grad Trebinje
Izdvojeno Region

Nova godina je dobro vrijeme za promjene! Donosimo vam zanimljive poslovne prilike

U potrazi ste za poslom? U saradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ove sedmice. Srećno sa zapošljavanjem!

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž). Opis posla uključuje Upravljanje manjim timom zaposlenika te dnevne operativne zadatke. Poslodavac nudi božićnicu, uskrsnicu, dar za prvašiće te poklon paket za rođenje djeteta. Mjesto rada je Dubrovačko – neretvanska županija. Možete se prijaviti do 08.01.2024. putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Mesara (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. U opisu posla je izlaganje i prodaja mesa i mesnih prerađevina te priprema mesnih prerađevina prema zadanim recepturama i normativima. Svi Konzumovi zaposlenici godišnje ostvaruju pravo na božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za djecu, privatno zdravstveno osiguranje i još mnoge druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 18.01.2024. 

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Restaurant Partnership Manager (m/f) u Hrvatskoj i Austriji. U opisu posla se nalazi izgradnja odnosa s restoranima, pregovaranje o partnerstvu s njihovim vlasnicima i uspješno uključivanje na platformu tvrtke. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja na temelju performansa. Prijavite se putem linka do 08.01.2024.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) na radu od kuće. Poslodavac osigurava samostalno kreiranje svog radnog vremena, suradnju s uspješnom njemačkom kompanijom i satnicu od 10€. Prijavite se putem linka do 19.01.2024.  

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na poziciji Radnik u restoranu – student (m/ž) u Hrvatskoj. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Prijavite se putem linka do 11.01.2024. 

Sunce hoteli d.d. / Bluesun Zapošljava na poziciji Suradnik u investicijama strojarski inženjer (m/ž). Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme te dodatne pogodnosti (mjesečne nagrade, božićnica, naknada za prijevoz, topli obroci i ostali benefiti). Mjesto rada je Hrvatska. Prijavite se na link do 31.01.2024.

MILJAS d.o.o. zapošljava na poziciji Pomoćno radnik za rad u vonogradu i vinariji (m/ž). Nude mogućnost zapošljavanja umirovljenika, rad na neodređeno vrijeme, djelomičnu naknadu za troškove prijevoza te osiguran smještaj u obiteljskom stanu. Mjesto rada su Mihanići. Možete se prijaviti do 10.01.2024. putem brze prijave.

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Radost zapošljava na poziciji Osobni asistent – njegovatelj (m/ž) . Mjesto rada je Staševica. U opisu posla se nalazi pružanje pomoći pri osobnoj higijeni korisnika, pomoć pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pomoć u kućanskim poslovima te pomoć u aktivnostima svakodnevnog života. Prijavite se na link do 05.01.2024.

ANDROMEDA GROUP d.o.o. traži osobu na poziciji Recepcionar (m/ž). Mjesto rada je Korčula. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na određeno. Osiguran je smještaj te djelomična naknada za troškove prijevoza. Ova uloga idealna je za entuzijastične, ljubazne i „well-presented“ kandidate s iskustvom koji mogu unijeti pozitivan stav i etiku marljivog rada u tu ulogu. Prijavite se na link do 31.01.2024.

HOTEL LERO d.o.o. zapošljava Kuhinjskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Poslodavac osigurava zajednički smještaj te u cijelosti isplaćuje naknadu za troškove prijevoza. Prijavite se na link do  22.01.2024.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Srećno!

Komentar