Grad Trebinje
Tenis

NOVAK MU POKUCAO NA VRATA Ovaj dječak je ugostio najboljeg tenisera svih vremena – pamtiće susret do kraja života (Foto)

Novak Đoković obožava svoje navijače, uvijek ima vremena za njih, uvijek im izađe u susret, voli pažnju publike i voli da uzvrati. To je osjetio i jedan mališan koji je dobio privilegiju kakvu malo ko ima. Ugostio je najboljeg tenisera svih vremena.

Na popularnoj stranici koja prati dešavanja u svijetu tenisa, osvanula je divna priča o Novaku i jednom malom navijaču. Djeluje da je Novak Đoković imao trening zbog opreme koju je nosio, a onda je uslijedio i susret, i to kod kuće, pa zajedničko fotografisanje.

Dječak Miloš Bogdanović je dobio priliku da ugosti Novaka, popriča sa njim i otkrije kako je to biti – Novak Đoković. Dečak je i objavio te fotografije uz poruku za Novaka.  

– Hvala ti što si baš iz mog doma krenuo u osvajanje trofeja. Oni koji nisu imali priliku da sa tobom razgovaraju ne znaju koliko si dobar čovek. Zaslužio si sve najbolje. Dolaskom u moj skromni dom pokazao si da me poštuješ kao svoju braću, ja to nikada neću zloupotrebiti ili ne daj Bože pogaziti….Jer ti si meni malom dao vetar u leđa i poštovanje,a ja nisam to zasližio. Čudni su putevi Gospodnji. Idemo u nove pobede. Nole, brate moj volim te.

Nedavno je nešto slično učinio i na odmoru u Hrvatskoj. Djeca koju je sreo na Korčuli pamtiće taj susret do kraja života jer su zajedno sa Noletom igrala ni manje ni više nego – tenis.

Nakon što je izgubio u finalu Vimbldona od Karlosa Alkarasa, Đoković je otišao sa porodicom na odmor. Zajedno sa suprugom Jelenom i nasljednicima Stefanom i Tarom, krstario je Jadranom, pa je pola odmora proveo obilazeći ostrva u Hrvatskoj, a pola je proveo u Crnoj Gori. 

Đoković je u Hrvatskoj rado viđen gost, pogotovo na Korčuli na kojoj provodi vrijeme svakog leta. Ove godine usrećio je klince koji će ovo ljeto 2023. pamtiti do kraja života. 

Novak je sa klincima na Korčuli napravio teniski teren i pozvao ih na jednu partiju. Postavili su klupe koje su imale ulogu mreže, a na fotografijama koje su procurile na društvenim mrežama, vidi se kako se Đoković pozdravlja sa svojim “protivnikom”, a potom i kako igraju tenis. 

Ko hoće, nađe način, To je uvek tako. 

1 komentar

Vida 14.10.2023 at 11:12 am

Bio i ostao covek koi voli narod celog sveta . Kako se kaze . Oni tebe kamenom on njih hlebom. On je i zasluzio Boziju Milos. Ponose nas neka ti Gospod bude uvek u pomoci .
Drugo ti nista ne treba. Samo on . A drugi kako hoce .
Veliki pozdrav od Valjevke

Odgovor

Komentar