Grad Trebinje
Izdvojeno Region

NUDE BONUSE, ALI I MOGUĆNOST STALNOG ZAPOSLENJA Ovo su oglasi za posao u Dubrovniku i okolini

Ove sedmice portal posao.hr predstavlja novih top 10 poslovnih ponuda. Pogledajte kakve benefite nude ovi poslodavci!

Studenac d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelj prodavaonice (m/ž) i Prodavač (m/ž) u Dubrovačko – neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi plaćene putne troškove te mogućnost dodatnih financijskih nagrada za ostvarene rezultate. Prijavi se do 16.11.2023. putem linka

Manpower traži Savjetnika u prodaji (m/ž) u Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Karlovcu. U opisu posla se nalazi odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru. Pogodnosti ovog posla su fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima te MultiSport kartica uz subvencioniranu cijenu, božićnicu i poklone za djecu. Prijavite se do 29.11.2023. putem linka.

Merkur osiguranje d.d. zapošljava na poziciji Agent za uspješnost (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok 6 mjeseci, poticajnu radnu atmosferu, nagrade za poslovni uspjeh te budžet za usavršavanje i dodatne edukacije. Prijavite se do 15.11.2023. putem linka.

Oluk d.o.o. zapošljava na poziciji Komercijalist na terenu (m/ž). Područje terenskog rada je od Istre do Dubrovnika. Izabranom kandidatu nude samostalnost u obavljanju posla i kreiranju terena, službeni osobni automobil, mobitel, laptop, printer i kreditnu karticu. Prijavite se na linku do 05.11.2023.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Prodavača – blagajnika (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad, kao i još mnoge druge pogodnosti. Prijaviti se možete do 18.11.2023. putem linka.

TEDi poslovanje d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) u Dubrovniku. U opisu posla nalazi se slaganje robe po policama, usluživanje kupaca, rad na blagajni. Radnik će raditi u punom radnom vremenu 40 sati tjedno. Poslodavac osigurava plaćeni topli obrok. Prijavite se do 12.11.2023. putem linka.

WIN TWO j.d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž) u Čibači. Od kandidata se očekuje 1 godina radnog iskustva. Poslodavac nudi u cijelosti plaćene troškove prijevoza. Prijavite se do 15.11.2023. do linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Poslodavac osigurava stimulativna primanja i bonuse na plaću te službeni automobil (za potrebe rada na terenu), mobitel, laptop i tablet.Prijavite se putem linka do 04.11.2023. 

Manpower zapošljava Prodavača na postsezoni (m/ž) na hrvatskoj obali i otocima te u Zagrebu. Vaše odgovornosti uključuju rad na blagajni, izlaganje robe, kontrolu kvalitete i roka trajanja robe te dodatne poslove po potrebi. Poslodavac nudi mentorstvo te ugodnu i pozitivnu radnu atmosferu. Možete se prijaviti do 15.11.2023. putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza te dodatne stimulacije i nagrade ne plaću. Prijavite se do 10.11.2023. putem linka.

Posjetite posao.hr portal i razgledajte njihovu veliku ponudu otvorenih radnih mjesta! Srećno!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar