Grad Trebinje
Izdvojeno Region

NUDE BONUSE, NAKNADE ZA PRAZNIKE, SMJEŠTAJ… Ovo su oglasi za poslove u Dubrovniku i okolini

Na portalu posao.hr pronađite vijesti s tržišta rada te aktuelna i primamljiva radna mjesta!

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj prodavaonice (m/ž) u Dubrovačko – neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te druge financijske nagrade. Prijavi se do 02.11.2023. putem linka

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač – blagajnik (m/ž) na raznim lokacijama u cijeloj Hrvatskoj. Kandidatu nude priliku za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom, popust za zaposlenike, naknadu za topli obrok, jubilarne nagrade, dodatno zdravstveno osiguranje, jednokratnu potporu za novorođenče, slobodan dan za roditelja prvašića na prvi dan škole i ostale pogodnosti. Prijaviti se možete do 15.10.2023. putem linka.

Matuško – Vina d.o.o. zapošljava na poziciji Kućni majstor(m/ž) u mjestu Potomje. Potrebno je imati zvanje automehaničara ili elektromehaničara. Opis posla: održavanje strojeva u vinariji, održavanje opreme za rad te podrumskih instalacija. Možete se prijaviti do 13.10.2023. putem brze prijave.

B for Business d.o.o. za klijenta zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž) na području cijele Hrvatske. Potrebno je imati SSS te iskustvo rada u trgovini. Prijavite se putem linka. Rok za prijavu je 31.10.2023.   

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Tehničar za telekomunikacije (m/ž) u Dubrovniku i drugim gradovima u Hrvatskoj. Vaše odgovornosti su osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika, instalacija, puštanje u rad i održavanje mreže te savjetovanje koristika uz kreiranje prodajnih prilika. Rok za prijavu je 18.10.2023. Prijaviti se možete putem linka.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Vozača teškog motornog vozila (m/ž) u Šibeniku i drugim gradovima u Hrvatskoj. Očekuju SSS/KV (vozač motornog vozila), godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima, posjedovanje C kategorije te odgovornost u prometu i rukovanju robom. Prijave traju do 15.10.2023. na linku.

McDonald’s zapošljava Studente za rad u restoranu na više lokacija u Hrvatskoj. Ako ste timski igrač, fleksibilni i odgovorni te spremni usvajati nova znanja, prijavite se putem linka do 20.10.2023. 

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž) u Dubrovniku. Očekuju min SSS, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima te komunikativnost. Kandidatu nude stabilna primanja, plaćene troškove prijevoza, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom, plaćen kvalitetan smještaj za radnike koji nemaju boravište ili prebivalište u mjestu rada. Prijavite se do 02.11.2023. putem linka

Manpower za svoje klijente, renomirane hrvatske trgovačke lance, traže veliki broj Prodavača na sezoni (m/ž) za rad na Hrvatskoj obali i otocima. Očekuju vas primanja od 850 do 1050 € zavisno od lokacije + dodaci, plaćene troškove puta, besplatan smještaj te plaćene dodatke za rad nedjeljom i blagdanom. Prijave traju na linku do 20.10.2023.

B for Business d.o.o. za svog klijenta, poznati modni lanac, zapošljava Modnog konzultanta u prodaji (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Ako ste ambiciozna osoba koja vidi svoju karijeru u modnoj industriji, timski ste igrač i posjedujete iskustvo rada u modnoj industriji, prijavite se na linku do 31.10.2023.

Pretražite i portal posao.hr i pronađite posao koji volite!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar