Grad Trebinje
Izdvojeno Region

Nude iznadprosječna primanja, rad od kuće, bonuse… Pogledajte sedmičnu ponudu poslova!

S  pr(a)vog mjesta u potrazi za poslom – portala posao.hr dolaze najnovije vijesti s tržišta rada, a s njima i sedmičnih top 10 poslovnih ponuda. Srećno pri zapošljavanju!

Takko Fashion Croatia d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. U opisu posla nalazi se komunikacija s kupcima, aktivna prodaja, rad na blagajni i slaganje robe. Poslodavac nudi stimulativna primanja, mjesečni bonus i ugodnu radnu klimu. Možete se prijaviti do 17.08.2023. putem brze prijave.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača / Blagajnika (m/ž) u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, dinamičan rad u rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Možete se prijaviti do 31.08.2023. putem brze prijave.

Gi Group StaffingSolutions traži kandidata za poziciju Rental Sales Agent (m/ž). Glavni zadatak ove pozicije je zaprimanje klijenata i pružanje personalizirane korisničke podrške. Poslodavac nudi atraktivan kompenzacijski paket. Mjesto rada je Split ili Dubrovnik. Prijaviti se možete do 18.08.2023. putem linka.

CC PORTER z o.o zapošljava na poziciji QualityControlSpecialistwith Croatian language (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 31.08.2023. U opisu posla nalazi se verifikacija interakcija s klijentima te kontrola kvalitete razgovora na njemačkom jeziku. Pogodnosti ovog posla su poduka za uvođenje u posao te 100% rad od kuće. Prijavite se putem linka.

Astellas traži kandidata za poziciji KeyAccount Manager (m/ž). Glavne odgovornosti ove pozicije su održavanje odnosa s grupama doktora i HC profesionalcima te razvijanje strategija za popularizaciju farmaceutskih proizvoda kompanije. Mjesto rada uključuje Više lokacija u Hrvatskoj. Prijaviti se možete do 02.09.2023. putem linka.

Ad Management Services zapošljava na poziciji TikTok Media Buyer – entrylevel (m/ž). Ovaj se posao obavlja od kuće. U opisu posla nalazi se upravljanje TikTok kampanjama kako bi se postigli ciljevi klijenata te suradnja s timom u osmišljavanju marketinških strategija. Prijaviti se možete do 22.08.2023. putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž). Traže fleksibilne, otvorene i odgovorne kandidate koji vole usvajati nova znanja. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok i isplatu punog iznosa prijevoza. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijaviti se možete do 24.08.2023. putem linka.

Manpower traži kandidata za poziciju Voditelj performance marketinga (m/ž). Poslodavac nudi rad u renomiranoj internacionalnoj kompaniji, stimulativno i izazovno radno okruženje te rad na uzbudljivim projektima i bonuse u skladu s ostvarenim rezultatima. Mjesto rada je Poreč, ali moguće je raditi od kuće. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Agenta za dolazne pozive na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 24.08.2023. U opisu posla nalazi se odgovaranje na telefonske upite klijenata, odgovaranje na e-mailove i online zahtjeve i ostvarivanje dobrih odnosa s klijentima. Prijavite se putem linka.

CHEP zapošljava na poziciji Business Solutions Specialist (m/ž). Ovaj se posao obavlja od kuće. Od kandidata se očekuje tečno poznavanje engleskog i hrvatskog jezika u govoru i pismu te razvijene komunikacijske vještine. Poslodavac nudi atraktivna primanja uz godišnji bonus. Prijaviti se možete do 28.08.2023. putem linka.

Zavirite i na posao.hr web-stranice. Možda baš danas pronađete posao koji želite! Srećno!

Povezane vijesti

Donosimo oglase za radna mjesta koja se traže u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.7.2024. godine

admin

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin

Komentar