Grad Trebinje
Izdvojeno Region

NUDE RAD OD KUĆE, ALI I BONUSE, FLEKSIBILNO RADNO VRIJEME… Ovo su oglasi za poslove u Dubrovniku

U saradnji s portalom posao.hr donosimo aktuelne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

Makpharm d.o.o. zapošljava na poziciji Stručni suradnik (m/ž) u Dalmaciji. Ovo je mlada i brzorastuća farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu koja se bavi registracijom, distribucijom i promocijom lijekova i medicinskih proizvoda. Nude pogodnosti poput službenog vozila, mobitela i računala te stimulativnih primanja. Prijavite se putem linka do 17.11.2023.

Makro 5 Gradnje d.o.o. zapošljava na pozicijama: Obračunski inženjer (m/ž), Voditelj radova 1 / građevinski inženjer (m/ž), Voditelj gradilišta (m/ž), Administrativni referent / Tajnik (m/ž), Vozač kamiona – C kategorija (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Nude mogućnost stalnog radnog odnosa. Prijavite se na linku do 06.12.2023.

Clavis d.o.o. zapošljava Čistača / spremača (m/ž) u Dubrovniku. U opisu posla se nalazi osnovno čišćenje stambenih zgrada i poslovnih prostora. Od kandidata se očekuje poštivanje i primjena ugovorenog standarda kvalitete usluge. Prijaviti se možete do 10.11.2023. putem linka.

Krone Consulting zapošljava na poziciji Test Engineer (m/ž) za rad od kuće. Vaše odgovornosti uključuju razvoj i izvedbu testnih slučajeva, scenarija, planova i procedura. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme te 13. i 14. plaću. Možete se prijaviti do 13.11.2023. putem brze prijave.

Amtest d.o.o. zapošljava Servisnog inženjera (m/ž) u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. U opisu posla je instalacija i održavanje opreme iz  programa kod njihovih korisnika te dijagnoza i otklanjanje kvarova. Poslodavac nudi službeni auto. Prijavite se putem linka do 11.11.2023.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli i cijeloj Hrvatskoj. Izabrani kandidat biti će odgovoran za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji (prodaja terenske prodaje i putničkih agencija). Poslodavac omogućuje rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji te mnoštvo privlačnih pogodnosti koje možete pronaći na linku. Prijavite se do 19.11.2023.

CC PORTER Sp. Z o.o traži kandidata za poziciju Quality Control specialist with Croatian language (m/ž) za 100% rad od kuće. Opis posla uključuje slušanje, verifikaciju, transkripciju i vrednovanje razgovora na njemačkom prema zadanim politikama i procedurama. Prijavite se putem linka do 15.12.2023. 

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelj prodavaonice (m/ž) u Dubrovačko – neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi plaćene putne troškove te mogućnost dodatnih financijskih nagrada za ostvarene rezultate. Prijavite se do 16.11.2023. putem linka

Manpower traži Savjetnika u prodaji (m/ž) u Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Karlovcu. U opisu posla se nalazi odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru. Pogodnosti ovog posla su fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima te MultiSport kartica uz subvencioniranu cijenu, božićnicu i poklone za djecu. Prijavite se do 29.11.2023. putem linka.

Merkur osiguranje d.d. zapošljava na poziciji Agent za uspješnost (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok 6 mjeseci, poticajnu radnu atmosferu, nagrade za poslovni uspjeh te budžet za usavršavanje i dodatne edukacije. Prijavite se do 15.11.2023. putem linka.

Portal posao.hr ima pregršt zanimljivih radnih mjesta u ponudi! Razgledajte na web-stranicama!

Povezane vijesti

Donosimo oglase za radna mjesta koja se traže u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.7.2024. godine

admin

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin

Komentar