Grad Trebinje
Izdvojeno Region

NUDE RAD OD KUĆE, UGOVORE NA NEODREĐENO, BONUSE… Ovo su oglasi za posao u Dubrovniku

Ako tražite posao, ne propustite posjetiti posao.hr. 

Otkrijte koje su 10 pozicija naglašene za vas tokoom ove sedmice!

Teleperformance traži Savjetnika za korisničku podršku na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je dobro znanje njemačkog jezika, izvrsne komunikacijske vještine te sposobnost rješavanja problema. Nude konkurentnu plaću, bonus, podršku i rad od kuće. Prijavite se putem linka do 1.2.2024.

Dubrovački vrtovi sunca d.o.o. zapošljava na pozicijama Konobara (m/ž), Voditelj usluge u restoranu (m/ž), Kuhara te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Dubrovnik. Nudi se mogućnost ulaska u mjeru Stalni sezonac, osiguran smještaj i atraktivna primanja i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 11.2.2024.

Sunce hoteli d.d. / Bluesun Zapošljava na poziciji Suradnik u investicijama strojarski inženjer (m/ž). Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme te dodatne pogodnosti (mjesečne nagrade, božićnica, naknada za prijevoz, topli obroci i ostali benefiti). Mjesto rada je Hrvatska. Prijavite se na link do 31.01.2024.

ANDROMEDA GROUP d.o.o. traži osobu na poziciji Recepcionar (m/ž). Mjesto rada je Korčula. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na određeno. Osiguran je smještaj te djelomična naknada za troškove prijevoza. Ova uloga idealna je za entuzijastične, ljubazne i „well-presented“ kandidate s iskustvom koji mogu unijeti pozitivan stav i etiku marljivog rada u tu ulogu. Prijavite se na link do 31.01.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži zaposlenika na poziciji Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Kandidat mora imati vozačku dozvolu B kategorije, razvijene komunikacijske vještine, spremnost rada na terenu te iskustvo na sličnim poslovima. Za više informacija o poslu posjetite link do 31.1.2024.

Valamar Riviera d.d. traži zaposlenike na pozicijama Sobarice (m/ž), A la carte kuhara (m/ž), A la carte konobara (m/ž), Barmena (m/ž), Animatora (m/ž) te još nekoliko otvorenih pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu, prijavite se na link do 2.2.2024.

Manpower traži zaposlenike na pozicijama Prodavača na postsezoni (m/ž) i Specijalista za promociju novih tehnologija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu ili prijavu posjetite link do 1.2.2024.

Fagus obrt traži Montažera sobnih vrata (m/ž) za stalni rad na terenu. Potrebno je iskustvo montaže, odgovornost i temeljitost te vozačka dozvola B kategorije. Prijave su otvorene putem linka do 24.1.2024.

Studenac d.o.o. traži Specijalista za otvaranje i preuređenje poslovnica (m/ž) diljem Hrvatske. Posao obuhvaća naručivanje i izlaganje robe te suradnju s različitim odjelima tvrtke. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, spremnost na terenski rad i organiziranost. Prijave su otvorene putem linka do 16.2.2024.

Adecco Hrvatska traži Konzultanta u kontakt centru na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je u Rijeci te u ostatku Hrvatske. Nude fleksibilnost radnog vremena, edukaciju i bonuse. Za više informacija o poslu posjetite link do 31.1.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Komentar