Grad Trebinje
Izdvojeno Region

NUDE SE I STALNA ZAPOSLENJA Donosimo najzanimljivije oglase za posao

Tražite posao? U saradnji s portalom posao.hr donosimo vam sedmične primamljive poslovne ponude. Srećno pri zapošljavanju!

Tehnomont-Gradnja d.o.o. zapošljava Građevinskog tehničara (m/ž), Tesara (m/ž), Zidara (m/ž), Građevinskog inženjera (m/ž) i još drugih pozicija. Posao se obavlja na terenu u Hrvatskoj i Njemačkoj. Prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Poslodavac nudi poticajna primanja, kontinuirano ulaganje u edukaciju i mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka.

Adecco Hrvatska d.o.o.  zapošljava HR Business Partnera (ž/m) u Novoj Gradiški. U opisu posla alazi se razvijanje, implementacija i organizacija programa kompenzacije i benefita, koji se slažu s organizacijskom kulturom i ciljevima. Još informacija i način prijave možete pronaći na linku. Prijave traju do 04.09.2023.        

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Mesara (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava rad u organiziranim mesnicama uz stručne i susretljive kolege, redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad. Prijavite se putem linka  do 21.09.2023.

Auto Matić d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač kamiona u međunarodnom prijevozu (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu. Poslodavac nudi dnevnicu od 95€, plaćene troškove prijevoza, isplatu Božićnice i uskrsnice i dodatne stimulacije. Prijavi se do 07.09.2023. putem linka.          

TRAMES d.o.o. zapošljava Mlađeg inženjera građevinarstva (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac nudi priliku za samostalan i timski rad na izazovnim, dinamičnim i kreativnim arhitektonskim i interijerskim projektima. Možete se prijaviti do 24.09.2023. putem brze prijave.

INOVINE d.d. traži Prodavača (m/ž). U opisu posla nalazi se rad na blagajni i usluživanje kupaca, naručivanje i slaganje robe te održavanje čistoće prodajnog mjesta. Poslodavac nudi stimulativna primanja, rad u stabilnom okruženju i motivirajuću radnu atmosferu. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 15.09.2023. putem linka.

Jet2 Holidays zapošljava na poziciji Turistički predstavnik / Služba za korisnike (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. U opisu posla nalazi se stvaranje uspomene za goste preporučujući im lokalne atrakcije i znamenitosti po njihovim individualnim potrebama. Možete se prijaviti do 16.09.2023. putem brze prijave.

ViveLaCar Zagreb d.o.o. zapošljava PHP Backend Developera (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 12.09.2023. Radi se o zadacima poput razvoja novih značajki u platformi za e-commerce. Poslodavac nudi konkurentnu plaću, besplatne edukacije i teambuilding aktivnosti. Prijavite se putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži  Studenta za rad u restoranu (m/ž). Traže fleksibilne, otvorene i odgovorne kandidate koji vole usvajati nova znanja. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok i isplatu punog iznosa prijevoza. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijaviti se možete do 13.09.2023. putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač kamiona s labudicom za specijalne terete (m/ž). Ovaj se posao obavlja u cijeloj Hrvatskoj. U opisu posla se nalazi prijevoz specijalnog tereta u međunarodnom prometu (EU i treće zemlje). Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i stimulativna primanja. Prijaviti se možete do 15.09.2023. putem linka.

Posjetite posao.hr web-stranice kako biste vidjeli ostatak ponude radnih mjesta. Srećno!

Povezane vijesti

Donosimo oglase za radna mjesta koja se traže u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.7.2024. godine

admin

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin

Komentar