Grad Trebinje
Izdvojeno Region

NUDE SE STALNI UGOVORI, BONUSI, PLATA OD 1300 EURA… Ovo su oglasi za posao u Dubrovniku i okolini

U saradnji s portalom posao.hr donosimo pregled oglasa za poslove u Dubrovniku i okolini. 

Posjetite posao.hr kako biste istražili 10 posebno odabranih poslova za vas. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje!

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Poslodavac LUČICA-LUMBARDA putnička agencija d.o.o. traži 5 kuhara/kuharica za rad u Lumbardi. Potrebna je osnovna škola ili srednja škola (3 ili 4 godine) te 1 godina radnog iskustva. Nudi se radno vrijeme puno radno vrijeme, a smještaj i prijevoz nisu osigurani. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Manpower Hrvatska traži Specijaliste za promociju novih tehnologija (m/ž) za A1 Hrvatska d.o.o. na području Zadra, Metkovića, Pakoštana i Biograda na Moru. Posao uključuje terensko informiranje korisnika o novim tehnologijama uz razne pogodnosti i beneficije. Prijavite se putem linka do 4.3.2024.

Valamar Riviera d.d. zapošljava Konobara (m/ž), A la carte kuhara (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi topli obrok, smještaj, edukaciju, redovita mjesečna primanja te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 6.3.2024.

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera / Blagajnika (m/ž) za kladionicu u Metkoviću. Nudi se stalni ili privremeni rad s mogućnošću napredovanja i stimulacijama. Zahtijeva se komunikativnost, ljubaznost i spremnost na timski rad. Potrebna je srednja škola i osnovno znanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Studenac d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na području Dubrovačko-neretvanske županije. Poslodavac nudi osiguran smještaj, naknadu za prijevoz, ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 4.3.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) u Srebrenom (Dubrovniku). Posao uključuje rad na blagajni, usluživanje kupaca i održavanje prodajnog prostora. Potrebna je srednja škola, iskustvo u trgovini je prednost, ali nije uvjet. Nude redovna primanja, bonuse za ostvarene prodajne rezultate i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 14.3.2024.

Tvrtka Makro 5 Gradnje d.o.o. traži Voditelja gradilišta (m/ž) u Dubrovniku. Posao obuhvaćuje vođenje gradilišta visokogradnje, izradu planova gradnje i koordinaciju između kooperanata. Potrebna je minimalna stručna sprema više škole, vozačka dozvola B kategorije, dobro poznavanje rada na računalu i pet godina radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 24.3.2024.

Workforce Ljudski Potencijali traže Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za Hrvatski Telekom. Posao uključuje osiguranje funkcionalnosti mreža, instalaciju, održavanje i rad na terenu. Potrebno je iskustvo, vozačka dozvola B kategorije i napredno poznavanje računala. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

Nude smještaj, obroke, napredovanje, stimulacije… Poslodavci su široke ruke, pred sezonu svi su u potrazi za radnicima

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.4.2024. godine

admin

TAKSISTI, PRODAVAČI, SNIMATELJI… Pogledajte ponudu poslova u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 10.4.2024. godine

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 2.4.2024. godine

admin

Traže se snimatelji, montažeri, prodavači,vozači… Izdvojili smo poslovne prilike u Dubrovniku i okolini

admin

Komentar