Grad Trebinje
Izdvojeno Region

NUDE SE STIMULACIJE, UGOVORI NA NEODREĐENO, SMJEŠTAJ… Pogledajte ponudu poslova u dubrovačkoj regiji

Tražite posao? U saradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktuelnih poslovnih prilika. Srećno!

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Rental Sales Agent (m/ž). Prijave traju do 20.07.2023. Mjesto rada uključuje Split i Dubrovnik. U opisu posla nalazi se zaprimanje gostiju i pružanje personalizirane korisničke podrške. Prijavite se putem linka.

OK Mobility zapošljava na poziciji Mobility Advisor (m/ž). Posao se obavlja na području Splita i Dubrovnika. Poslodavac nudi atraktivne stimulacije i nagrade na bazi poslovnog postignuća, priliku za profesionalno usavršavanje te rad u ugodnoj okolini. Možete se prijaviti do 29.07.2023. putem brze prijave.

Adecco Hrvatska d.o.o. traži kandidata za poziciju Savjetnik u prodaji (m/ž) u A1 poslovnici. Rok za prijavu je 04.07.2023, a mjesto rada uključuje Zagreb i Dubrovnik. Od djelatnika se traže razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine te strpljivost u radu s korisnicima. Prijavite se već danas putem linka!

LOVOR d.d. zapošljava Pomoćnog konobara / Servira (m/ž). Mjesto rada je Lumbarda, a prijave se zaprimaju do 21.07.2023. Traže se 4 djelatnika sa srednjom stručnom spremom. Poslodavac nudi zajednički smještaj i djelomično plaćene troškove prijevoza. Prijavite se putem linka.

SEA HELP ADRIA d.o.o. zapošljava Mornara sea help servisnog plovila (m/ž). Mjesto rada je Korčula. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i poticajnom okružju te edukacije i specijalističke obuke. Možete se prijaviti do 07.07.2023. putem brze prijave.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Press Ads Copywriter with Croatian – freelance (m/ž), Press Ads Copywriter with Bulgarian – freelance (m/ž), Press Ads Copywriter with Romanian – freelance (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju prethodnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 14.07.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada uključuje Dubrovačko-neretvansku županiju. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja i mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve. Možete se prijaviti do 17.07.2023. putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na pozicijama Skladištar u prodavaonici (m/ž), Prodavač gotovih jela (m/ž), Prodavač / Blagajnik (m/ž), Prodavač / Blagajnik u sezoni (m/ž) i još nekoliko drugih pozicija. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijave se zaprimaju do 20.07.2023. Od kandidata se traži izražena komunikativnost, urednost i posvećenost detaljima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Sezonskog radnika u trgovini (m/ž). Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, osiguran smještaj, atraktivna primanuja i bonuse. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijave traju do 05.07.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava Studenta za rad u restoranu (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 14.07.2023. Traže se fleksibilni, otvoreni i odgovorni timski igrači koji vole usvajati nova znanja. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje .

Ostatak ponude poslova možete pronaći na portalu posao.hr. Srećno u pretraživanju!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar