Grad Trebinje
Izdvojeno Trebinje

NUDE STABILNA PRIMANJA, SMJEŠTAJ, DODATAK ZA PREHRANU… Ovo su aktualni oglasi za posao u Dubrovniku

U saradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ove sedmice i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Metro Chas & Carry d.o.o. zapošljava Sezonskog radnika u trgovini (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac nudi mentorstvo i obuku, bonuse, popuste za zaposlenike te osiguran smještaj. Pruža se mogućnost sezonski posao pretvoriti u posao sa stalnim zaposlenjem. Prijave se zaprimaju do 16.03.2022. putem brze prijave.

Gi Group Staffing Solutions d.o.o. traži Servisera (m/ž). Rad se izvršava u Dubrovniku. Rok za prijavu je 18.03.2022. Poslodavac nudi službeni mobitel, laptop i auto, životno osiguranje, dodatak za prehranu i sigurna primanja. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Master zapošljava Radnika u proizvodnji i montaži tendi (m/ž) u Metkoviću. Prijaviti se možete do 31.03.2022. Od kandidata se očekuje rado iskustvo i samostalnost u izvođenju radova. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Calypso traži Roštilj majstora (m/ž) u Pločama. Rok za prijavu je 31.03.2022. Poslodavac za sezonski posao nudi osiguran smještaj. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traže Merchandisera (m/ž) na području cijele Hrvatske. Prijave se zaprimaju do 23.03.2022. Poslodavac nudi rad organiziran samo ujutro, službeni mobitel i automobil. Prijavite se ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera građevine – voditelja gradilišta u visokogradnji (m/ž). Kandidat mora biti spreman na terenski rad u Hrvatskoj i posjedovati vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete do 22.03.2022. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera elektrotehnike (m/ž) spremnog na terenski rad na području Hrvatske. Od kandidata se zahtijeva položen stručni ispit i poželjno je članstvo u strukovnoj komori. Prijave se zaprimaju do 22.03.2022. putem linka.

Auro Domus d.o.o. traži Vozača – dostavljača (m/ž) na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i dinamični rad u rastućoj kompaniji. Od kandidata se zahtijeva posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijave se zaprimaju do 24.03.2022. putem brze prijave.

Varteks d.d. zapošljava Prodavača – savjetnika u prodaji (m/ž) u Dubrovniku. Rok za prijavu je 13.03.2022. Od kandidata se traži usmjerenost na kupce, ljubaznost, komunikativnost i razumijevanje u modu. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Vallis Aurea Delikatese j.d.o.o. traži Prodjanog predstavnika (m/ž) na području Dubrovačko-neretvanske županije. Rok za prijavu je 12.03.2022. Poželjno je iskustvo u HoReCa u Retail prodaji. Prijave se zaprimaju ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inostranstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Povezane vijesti

KONZUM TREBINJE: Otvorena dva radna mjesta

admin

Hotel Nar zapošljava konobara

admin

Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute ove sedmice i započnite svoju novu karijeru!

admin

Oglas za posao: Kurir/dostavljač

admin

Oglas za posao: Vozač/Skladištar

admin

Oglas za posao: Potrebni berači

admin