Grad Trebinje
Izdvojeno Region

NUDI SE I ZAPOŠLJAVANJE NA NEODREĐENO Ovo su najnoviji oglasi za posao u Dubrovniku

U nastavku se nalazi 10 izdvojenih radnih pozicija. Pogledajte!

TEI-MC Zagreb d.o.o. zapošljava Voditelja prodaje za građevinske strojeve (mehanizaciju) / Sales Manager (m/ž). Traže mlade, ambiciozne i sposobne kandidate i nudimo mogućnost zaposlenja na određeno/neodređeno vrijeme. Radi se na više lokacija u Hrvatskoj. Možete se prijaviti do 08.12.2023. putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na poziciji Radnik u restoranu – student (m/ž) na više lokacija. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja i vještine. Prijavite se putem linka do 30.11.2023.

Makro 5 Gradnje d.o.o. zapošljava na pozicijama: Obračunski inženjer (m/ž), Voditelj radova 1 / građevinski inženjer (m/ž), Voditelj gradilišta (m/ž), Administrativni referent / Tajnik (m/ž), Vozač kamiona – C kategorija (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Nude mogućnost stalnog radnog odnosa. Prijavite se na linku do 06.12.2023.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Vozač teškog motornog vozila (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. U opisu posla se nalazi prijevoz robe službenim dostavnim vozilom (iznad 7,5 tona nosivosti) do veleprodajnih kupaca. Nude mnoge pogodnosti tijekom cijele godine poput božićnice, uskrsnice, dara za djecu, regres, itd. Prijaviti se možete do 18.11.2023. putem linka.

COGITO j.d.o.o. zapošljava na poziciji Kuhar (m/ž) u Opuzenu. Vaše odgovornosti uključuju pripremu hladnih i toplih jela. Poslodavac nudi naknadu za troškove prijevoza u cijelom iznosu. Možete se prijaviti do 15.12.2023. putem brze prijave.

KAMBI d.o.o. zapošljava Komercijalista u salonu interijera (m/ž) u Dubrovniku. U opisu posla je komunikacija s kupcem kroz prezentaciju proizvoda i postupak prodaje. Ako ste fleksibilni i spremnni na učenje te skloni timskom radu, prijavite se putem linka do 08.12.2023.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli i cijeloj Hrvatskoj. Izabrani kandidat biti će odgovoran za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji (prodaja terenske prodaje i putničkih agencija). Poslodavac omogućuje rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji te mnoštvo privlačnih pogodnosti koje možete pronaći na linku. Prijavite se do 19.11.2023.

Poliklinika za neurologiju, internu medicinu i oftamologiju traži Administratora (m/ž) u Dubrovniku. Opis posla uključuje administriranje i sortiranje potrebnih informacija i podataka te sudjelovanje u procesu razvoja novih programa i projekata. Prijavite se putem linka do 06.12.2023. 

HOTELI MAESTRAL d.o.o. zapošljava Čistača (m/ž) u Dubrovniku. Osoba na ovoj poziciji čisti i održava čistoću svih javnih prostora hotela i okoliša. Prijavite se do 06.12.2023. putem linka

Manpower traži Savjetnika u prodaji (m/ž) u Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Karlovcu. U opisu posla se nalazi odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru. Pogodnosti ovog posla su fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima te MultiSport kartica uz subvencioniranu cijenu, božićnicu i poklone za djecu. Prijavite se do 29.11.2023. putem linka.

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Srećno u pretraživanju!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar