Grad Trebinje
Košarka Video

“Obožavam Embida, ali Srbin nije sa ove planete!” Svijet ne može da se nagleda “čuda” Nikole Jokića, NBA objavila snimak iz drugog ugla /VIDEO/

NBA šampioni, Denver Nagetsi, prenijeli su pobjednički niz i na ovu sezonu, pošto iz prva dva kola u najjačem šampionatu svijeta imaju isto toliko trijumfa.

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su drugu pobjedu na staru NBA lige protiv ekipe Memfisa rezultatom 108:104. Nikola Jokić ovaj put nije ostvario tripl-dabl, ali je “koketirao” sa kvadripl-dablom, jer je uz 22 poena (7-10 za dva, 1-4 za tri, 5-6 penali), imao 12 skokova, sedam asistencija i čak devet izgubljenih lopti!

Iste je nakupio prilično velikim brojem riskantnih dodavanja, a jedno takvo je prošlo tokom meča, te će se vrlo izgledno naći u nominaciji za asistenciju sezone!

Čim mu je sudija dodao loptu, MVP finala ju je jednim pokretom bacio preko terena za zakucavanje Arona Gordona, koji se ušunjao iza odbrane Memfisa i postigao lak zicer. Pogledajte asistenciju iz drugog ugla:

Jedan navijač je otišao i korak dalje nakon ovog fenomenalnog poteza. 

„Kao totalni obožavalac Džoela Embida mogu ponosno da sjednem i kažem da je Nikola Jokić najbolji dodavač među centrima svih vremena. Mislim da o tome čak ni ne može da se diskutuje. Ovaj potez nije sa ove planete. Istinski sumanuto. Ne mogu da prestanem da ga gledam“.

Komentar