Grad Trebinje
Izdvojeno Region

OD STALNIH DO SEZONSKIH POSLOVA Pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta za ovu sedmicu

I ove sedmice donosimo vam 10 aktuelnih poslovnih prilika. Srećno pri zapošljavanju!

OK Mobility zapošljava na poziciji Mobility Advisor (m/ž). Posao se obavlja na području Splita i Dubrovnika. Poslodavac nudi atraktivne stimulacije i nagrade na bazi poslovnog postignuća, priliku za profesionalno usavršavanje te rad u ugodnoj okolini. Možete se prijaviti do 29.07.2023. putem brze prijave.

Jet2.com Limited traži kandidata za poziciju Customer Service Agent (m/ž). Poslodavac nudi konkurentnu plaću i rad u dinamičnom timu zaposlenika, a osigurava i u potpunosti plaćen trening, kao i radnu uniformu. Mjesto rada nalazi se u Dubrovniku. Prijave traju do 10.08.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

Gi Group Staffing Solutions za klijenta OK Mobility zapošljava na poziciji Rental Sales Agent (m/ž). Mjesto rada je Split i Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 20.07.2023. Od kandidata se očekuju dobro razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine te odlično znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi vrlo atraktivan kompenzacijski paket. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje .

Manpower u ime klijenta Mezzanave Restaurant zapošljava A la carte kuhara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 18.07.2023. Radi se pripremanju potrebne količine namirnica za kuhanje na osnovu jelovnika. Poslodavac nudi smještaj. 3 obroka i primanja u visini do 2500€ Prijavite se putem linka.

ANKER GRUPA d.d. zapošljava Radnika na plaži (m/ž). Mjesto rada je Lopud. Glavni zadaci su briga o čistoći plaže i radnog mjesta, izdavanje plažnih rućnika, vodenih skutera i pedalina te izdavaje i printanje računa. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Možete se prijaviti do 05.08.2023. putem brze prijave.

ERA-COMMERCE d.o.o. traži Prodavača na odjelu keramike i sanitarija (m/ž). Potreban je djelatnik sa srednjom stručnom spremom i radnim iskustvom od 2 godine na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac djelomično pokriva troškove prijevoza. Mjesto rada je Opuzen. Prijave traju do 25.07.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

PALAČINKA BAR METKOVIĆ j.d.o.o. zapošljava na poziciji Slastičar (m/ž). Prijave traju do 05.08.2023. Mjesto rada je Metković. U opisu posla nalazi se izrada i dekoriranje slastica. Prethodno radno iskustvo nije važno za ovaj posao. Prijavite se putem linka.

LAGUNA TURIZAM d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž). U opisu posla nalazi se priprema, prodaja i služenje napitaka u caffe bar-u TC Plodine. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme. Mjesto rada nalazi se u Pločama. Prijaviti se možete do 05.08.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada uključuje Dubrovačko-neretvansku županiju. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja i mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve. Možete se prijaviti do 17.07.2023. putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na pozicijama Skladištar u prodavaonici (m/ž), Prodavač gotovih jela (m/ž), Prodavač / Blagajnik (m/ž), Prodavač / Blagajnik u sezoni (m/ž) i još nekoliko drugih pozicija. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijave se zaprimaju do 20.07.2023. Od kandidata se traži izražena komunikativnost, urednost i posvećenost detaljima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Razgledajte i ostalu ponudu na portalu posao.hr. Srećno u pretraživanju!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar