Grad Trebinje
Izdvojeno Region

OD STUDENCA DO HOTELA CAVTAT Ovo su firme koje zapošljavaju u dubrovačkoj županiji

U saradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

STUDENCA d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Korčuli. Prijaviti se možete do 19.12.2021. Poslodavac za posao traži 3 radnika koji će biti zaduženi za slaganje robe, kontrolu kvalitete i roka trajanja robe te rad na blagajni. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

PRESTIGE TRADE DUBROVNIK d.o.o. traži skladišnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave traju do 01.01.2022. Natječaj je otvoren za dva radna mjesta, a sve što je potrebno za posao je vozačka dozvola B kategorije. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Plivački klub Jug traži trenera (m/ž) u Dubrovniku. Prijave traju do 24.12.2021. Kandidat mora imati završenu visoku stručnu spremu kineziološkog smjera ili završenu trenersku školu. Cijeli tekst natječaja i potrebni podaci za prijavu nalaze se na linku.

META MATE j.d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž). Područje rada je Dubrovnik, a rok za prijavu je 29.12.2021. Traži se 10 radnika koji će vršiti dostavu narudžbi zaprimljenih preko Glovo platforme uz pomoć vlastitog vozila. Podatke za prijavu potražite ovdje.

STUDENAC d.o.o. traži poslovođu (m/ž) u Opuzenu. Prijave se zaprimajud o 16.12.2021. Novozaposleni biti će zadužen za osiguravanje neometanog rada prodavaonice te će voditi svu evidenciju o zaposlenicima. Više informacija i podatke za prijavu pronađite ovdje.

VIVA d.o.o. traži djelatnika (m/ž) u proizvodnji. Mjesto rada su Grude, a rok za prijavu je 24.12.2021. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom srednjom školom koji će biti primljeni za rad na sezonskom poslu. Kako se privaiti saznajte ovdje.

DELTAGRAD d.o.o. traži diplomiranog inženjera (m/ž) arhitekture. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijave se zaprimaju do 15.12.2021. Kako se prijaviti saznajte na linku. Prijavite se.

Ugostiteljski obrt konoba „Portun“ traži roštilj majstora (m/ž). Mjesto rada je Potomje, a prijaviti se možete do 31.01.2022. Kandidat mora imati trogodišnje radno iskustvo za pečenje na grillu (drva), a poslodavac će mu osigurati smještaj i hranu. Podatke za prijavu potražite na linku.

Hoteli Cavtat zapošljavaju voditelja (m/ž) smjene u kuhinji. Mjesto rada je Cavtat. Rok za prijavu je 29.12.2021. Traže se 4 radnika sa završenom srednjom stručnom spremom i zanjem engleskog jezika. Sve potrebne informacije za prijavu saznajte ovdje.

Media One d.o.o. traži agenticu (m/ž) za video identifikaciju korisnika u Metkoviću. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Poslodavac zapošljava 10 radnika sazavršenom srednjom stručnom spremom. Posao obuhvaća sigurnosnu provjeru dokumenata i identifikaciju korisnika putem video poziva. Podatke za prijavu pronađite na linku.


Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Povezane vijesti

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin