Grad Trebinje
Odbojka

Odličan nastup plivača KVS “Leotar” na MPM “Mali delfini 2022” (Foto)

Proteklog vikenda, u subotu 26.11 2022. godine, plivači Kluba vodenih sportova “Leotar” su učestvovali na MPM ” Mali delfini 2022″. Ovaj plivački miting, u odličnoj organizaciji PK Olimp,   je održan u Banja Luci na Gradskom olimpijskom bazenu – GOB-u. Na GOB-u se okupilo 432 takmičara iz 15. klubova.

KVS “Leotar” u Banja Luci su predstavljali Dimitrije Setenčić (2014), Stefan Kukurić (2013), Nikola Kukurić (2010), Vasilije Ćurić (2010), Aleksa Šinik (2008), Igor Kundačina (2008) i Ognjen Ćurić (2007).

Plivači KVS “Leotar”, osvojivši 10 medalja od čega dvije zlatne, četri srebrene i četri bronzane medalje, na GOB-u su u odličnom “svijetlu” predstaljali boje svog kluba. Ono što posebno raduje je da su mladi plivači KVS „Leotar“ pored osvojenih medalja ostvarili veliki broj ličnih rekorda.

Ognjen Ćurić se okitio sa pet medalja, jednom zlatnom i četri srebrene, Igor Kundačina je osvojio zlato i dvije bronze, dok se najmlađi takmičar KVS “Leotar” na ovome mitingu u Banjaluci, Dimitrije Setenčić, okitio sa dvije bronzane medalje. Stefan, Vasilije, Nikola i Aleksa, iako se nisu okitili sa medaljama, su na popularnom GOB-u imali odličan nastup ostvarivši u svojim disciplinama niz ličnih rekorda.  Naši mladi plivači ostvarili su odličan nastup na ovogodišnjem MPM „Mali Delfini 2022“ na  Banjalučkom GOB-u. Izvrsni uslovi za treninge na  Olimpijskom bazenu u našem gradu dovode do toga da naši plivači rezultatski  napreduju iz takmičenja u takmičenje. U narednom periodu nas očekuju nova takmičenja na kojima očekujemo novi rezultatski napredak naših takmičara. – ističe Veljko Piljević, trener u KVS „Leotar“.

Komentar