Grad Trebinje
Bosna i Hercegovina

OGLAS ZA POSAO Lidl BiH zapošljava više osoba

Lidl BH širi svoj tim – tražimo više kolegica i kolega! Možeš biti voditelj/ica ili specijalist/kinja u lancu snabdijevanja ovisno o tvojoj spremnosti na obuku i razvoj unutar našeg Lidl tima. 

A šta znači upravljati lancem snabdijevanja u Lidlu BH? To znači da ćeš raditi sveobuhvatnu koordinaciju robnih tokova. Tvoja odgovornost će biti da ispratiš kretanje proizvoda od dobavljača pa sve do kranjeg korisnika. 

Poručivat ćeš robu i voditi računa da na zalihama u centralnom skladištu imamo optimalnu količinu za snabdijevanje prodavnica. 

Za ove pozicije je nakon zasnivanja radnog odnosa iznimno važna tvoja spremnost na plaćeno školovanje izvan BiH, najmanje u trajanju 12 mjeseci. Naš tim zaposlenika obučavamo i pripremamo za buduću poziciju kroz sveobuhvatno uvodno školovanje.

I u ovom procesu plaćenog školovanja, imat ćeš punu podršku Lidl tima – od ishodovanja potrebne dokumentacije, stambenog zbrinjavanja, službenog automobila i privatnog zdravstvenog osiguranja pa sve do drugih bitnih detalja. 

Po završetku obuke, tvoje radno mjesto će biti u Bosni i Hercegovini.

Uz podršku kolega iz preko 30 zemalja i posloženu organizaciju do koje u Lidlu izuzetno držimo, ovo je posao koji će ti donijeti lični i profesionalni rast. 

Više podataka o samim pozicijama i o načinu rada u Lidlu, pogledaj na našoj karijernoj web stranici: karijera.lidl.ba. Dodatno o Lidl kulturi i atmosferi koju njegujemo, možeš pronaći na našoj LinkedIn stranici.

Ako sebe smatraš analitičnom osobom, orijentisanom na rezultate, govoriš engleski jezik, aktivno voziš i znaš prepoznati mogućnosti koje ti donosi Lidl školovanje u inostranstvu, prijavi se na Oglasi za posao Bosna i Hercegovina | MojPosao.ba.

Pozicije:

🎯 Junior konsultant za POS sisteme u IT sektoru (m/ž)

🎯 Junior konsultant za Logističke sisteme u IT sektoru (m/ž)

🎯 Mitarbeiter Immobilienbüro – Büromanagement (m/w)

🎯Junior konsultant u Odjelu finansija (m/ž)

🎯 Supply Chain Specialist

🎯 Supply Chain Team Leader

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar