Grad Trebinje
Bosna i Hercegovina

OGLAS ZA POSAO Lidl BiH zapošljava više osoba

Lidl BH širi svoj tim – tražimo više kolegica i kolega! Možeš biti voditelj/ica ili specijalist/kinja u lancu snabdijevanja ovisno o tvojoj spremnosti na obuku i razvoj unutar našeg Lidl tima. 

A šta znači upravljati lancem snabdijevanja u Lidlu BH? To znači da ćeš raditi sveobuhvatnu koordinaciju robnih tokova. Tvoja odgovornost će biti da ispratiš kretanje proizvoda od dobavljača pa sve do kranjeg korisnika. 

Poručivat ćeš robu i voditi računa da na zalihama u centralnom skladištu imamo optimalnu količinu za snabdijevanje prodavnica. 

Za ove pozicije je nakon zasnivanja radnog odnosa iznimno važna tvoja spremnost na plaćeno školovanje izvan BiH, najmanje u trajanju 12 mjeseci. Naš tim zaposlenika obučavamo i pripremamo za buduću poziciju kroz sveobuhvatno uvodno školovanje.

I u ovom procesu plaćenog školovanja, imat ćeš punu podršku Lidl tima – od ishodovanja potrebne dokumentacije, stambenog zbrinjavanja, službenog automobila i privatnog zdravstvenog osiguranja pa sve do drugih bitnih detalja. 

Po završetku obuke, tvoje radno mjesto će biti u Bosni i Hercegovini.

Uz podršku kolega iz preko 30 zemalja i posloženu organizaciju do koje u Lidlu izuzetno držimo, ovo je posao koji će ti donijeti lični i profesionalni rast. 

Više podataka o samim pozicijama i o načinu rada u Lidlu, pogledaj na našoj karijernoj web stranici: karijera.lidl.ba. Dodatno o Lidl kulturi i atmosferi koju njegujemo, možeš pronaći na našoj LinkedIn stranici.

Ako sebe smatraš analitičnom osobom, orijentisanom na rezultate, govoriš engleski jezik, aktivno voziš i znaš prepoznati mogućnosti koje ti donosi Lidl školovanje u inostranstvu, prijavi se na Oglasi za posao Bosna i Hercegovina | MojPosao.ba.

Pozicije:

🎯 Junior konsultant za POS sisteme u IT sektoru (m/ž)

🎯 Junior konsultant za Logističke sisteme u IT sektoru (m/ž)

🎯 Mitarbeiter Immobilienbüro – Büromanagement (m/w)

🎯Junior konsultant u Odjelu finansija (m/ž)

🎯 Supply Chain Specialist

🎯 Supply Chain Team Leader

Pratite nas i putem Vibera

Povezane vijesti

TRAŽITE POSAO? Pogledajte oglase za radna mjesta u Dubrovniku i okolini

admin

Saudia Airlines zapošljava kabinsko osoblje u Bosni i Hercegovini, prijavite se već sada

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 14.2.2024. godine.

admin

Javni oglas za popunjavanje radnih mjesta državnih službenika u Službi za poslove sa strancima

admin

Konkurs Er Srbije za zapošljavanje kabinske posade

admin

OGLAS ZA POSAO Saradnik u prodaji (m/ž)

admin

Komentar