Grad Trebinje
Izdvojeno Region

OGLASI ZA POSAO Nudi se samostalno određivanje radnog vremena, stalni radni odnosi, bonusi, božićnice…

U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Mesara (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. U opisu posla je izlaganje i prodaja mesa i mesnih prerađevina te priprema mesnih prerađevina prema zadanim recepturama i normativima. Svi Konzumovi zaposlenici godišnje ostvaruju pravo na božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za djecu, privatno zdravstveno osiguranje i još mnoge druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 18.01.2024.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) na radu od kuće. Poslodavac osigurava samostalno kreiranje svog radnog vremena, suradnju s uspješnom njemačkom kompanijom i satnicu od 10€. Prijavite se putem linka do 19.01.2024.      

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na poziciji Radnik u restoranu – student (m/ž) u Hrvatskoj. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Prijavite se putem linka do 11.01.2024.

Sunce hoteli d.d. / Bluesun Zapošljava na poziciji Suradnik u investicijama strojarski inženjer (m/ž). Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme te dodatne pogodnosti (mjesečne nagrade, božićnica, naknada za prijevoz, topli obroci i ostali benefiti). Mjesto rada je Hrvatska. Prijavite se na link do 31.01.2024.

MILJAS d.o.o. zapošljava na poziciji Pomoćno radnik za rad u vonogradu I vinariji (m/ž). Nude mogućnost zapošljavanja umirovljenika, rad na neodređeno vrijeme, djelomičnu naknadu za troškove prijevoza te osiguran smještaj u obiteljskom stanu. Mjesto rada su Mihanići. Možete se prijaviti do 10.01.2024. putem brze prijave.

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Radost zapošljava na poziciji Osobni asistent – njegovatelj (m/ž) . Mjesto rada je Staševica. U opisu posla se nalazi pružanje pomoći pri osobnoj higijeni korisnika, pomoć pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pomoć u kućanskim poslovima te pomoć u aktivnostima svakodnevnog života. Prijavite se na link do 05.01.2024.

ANDROMEDA GROUP d.o.o. traži osobu na poziciji Recepcionar (m/ž). Mjesto rada je Korčula. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na određeno. Osiguran je smještaj te djelomična naknada za troškove prijevoza. Ova uloga idealna je za entuzijastične, ljubazne i „well-presented“ kandidate s iskustvom koji mogu unijeti pozitivan stav i etiku marljivog rada u tu ulogu. Prijavite se na link do 31.01.2024.

HOTEL LERO d.o.o. zapošljava Kuhinjskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Poslodavac osigurava zajednički smještaj te u cijelosti isplaćuje naknadu za troškove prijevoza. Prijavite se na link do  22.01.2024.

Valamar Riviera d.d. traži zaposlenike na pozicijama Sobarice (m/ž), A la carte kuhara (m/ž), A la carte konobara (m/ž), Barmena (m/ž), Animatora (m/ž) te još nekoliko otvorenih pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu, prijavite se na link do 2.2.2024.

Orion d.o.o. traži Vozača/Dostavljača C kategorije (m/ž) u Hrvatskoj. Nude stalni radni odnos, redovita primanja, dnevnice i druge beneficije.Prijavite se putem linka do 12.1.2024.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Sretno!

Povezane vijesti

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

KONZUM TREBINJE: Otvorena dva radna mjesta

admin

Hotel Nar zapošljava konobara

admin

Komentar