Grad Trebinje
Izdvojeno Region

OGLASI ZA POSAO Nudi se samostalno određivanje radnog vremena, stalni radni odnosi, bonusi, božićnice…

U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Mesara (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. U opisu posla je izlaganje i prodaja mesa i mesnih prerađevina te priprema mesnih prerađevina prema zadanim recepturama i normativima. Svi Konzumovi zaposlenici godišnje ostvaruju pravo na božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za djecu, privatno zdravstveno osiguranje i još mnoge druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 18.01.2024.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) na radu od kuće. Poslodavac osigurava samostalno kreiranje svog radnog vremena, suradnju s uspješnom njemačkom kompanijom i satnicu od 10€. Prijavite se putem linka do 19.01.2024.      

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na poziciji Radnik u restoranu – student (m/ž) u Hrvatskoj. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Prijavite se putem linka do 11.01.2024.

Sunce hoteli d.d. / Bluesun Zapošljava na poziciji Suradnik u investicijama strojarski inženjer (m/ž). Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme te dodatne pogodnosti (mjesečne nagrade, božićnica, naknada za prijevoz, topli obroci i ostali benefiti). Mjesto rada je Hrvatska. Prijavite se na link do 31.01.2024.

MILJAS d.o.o. zapošljava na poziciji Pomoćno radnik za rad u vonogradu I vinariji (m/ž). Nude mogućnost zapošljavanja umirovljenika, rad na neodređeno vrijeme, djelomičnu naknadu za troškove prijevoza te osiguran smještaj u obiteljskom stanu. Mjesto rada su Mihanići. Možete se prijaviti do 10.01.2024. putem brze prijave.

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Radost zapošljava na poziciji Osobni asistent – njegovatelj (m/ž) . Mjesto rada je Staševica. U opisu posla se nalazi pružanje pomoći pri osobnoj higijeni korisnika, pomoć pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pomoć u kućanskim poslovima te pomoć u aktivnostima svakodnevnog života. Prijavite se na link do 05.01.2024.

ANDROMEDA GROUP d.o.o. traži osobu na poziciji Recepcionar (m/ž). Mjesto rada je Korčula. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na određeno. Osiguran je smještaj te djelomična naknada za troškove prijevoza. Ova uloga idealna je za entuzijastične, ljubazne i „well-presented“ kandidate s iskustvom koji mogu unijeti pozitivan stav i etiku marljivog rada u tu ulogu. Prijavite se na link do 31.01.2024.

HOTEL LERO d.o.o. zapošljava Kuhinjskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Poslodavac osigurava zajednički smještaj te u cijelosti isplaćuje naknadu za troškove prijevoza. Prijavite se na link do  22.01.2024.

Valamar Riviera d.d. traži zaposlenike na pozicijama Sobarice (m/ž), A la carte kuhara (m/ž), A la carte konobara (m/ž), Barmena (m/ž), Animatora (m/ž) te još nekoliko otvorenih pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu, prijavite se na link do 2.2.2024.

Orion d.o.o. traži Vozača/Dostavljača C kategorije (m/ž) u Hrvatskoj. Nude stalni radni odnos, redovita primanja, dnevnice i druge beneficije.Prijavite se putem linka do 12.1.2024.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Sretno!

Pratite nas i putem Vibera

Povezane vijesti

TRAŽITE POSAO? Pogledajte oglase za radna mjesta u Dubrovniku i okolini

admin

Saudia Airlines zapošljava kabinsko osoblje u Bosni i Hercegovini, prijavite se već sada

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 14.2.2024. godine.

admin

Javni oglas za popunjavanje radnih mjesta državnih službenika u Službi za poslove sa strancima

admin

Konkurs Er Srbije za zapošljavanje kabinske posade

admin

OGLAS ZA POSAO Saradnik u prodaji (m/ž)

admin

Komentar