Grad Trebinje
Izdvojeno Hercegovina

Ognjen Milinković: Došlo vrijeme za promjene

Iskreno očekujem da će građani Gacka prepoznati da je došlo vrijeme za promjenu i za jednu novu energiju koja će našu opštinu nakon dvije decenije letargije izvesti na pravi put, put u interesu svih građana Gacka, kaže kandidat SNSD-a za načelnika ove hercegovačke opštine Ognjen Milinković.

On kaže da optimizam gaji na tome što kod svih građana vlada pozitivna atmosfera i vjera u promjene.

– Stvoren je opšti konsenzus da je vrijeme za promjene i to se osjeća na svakom koraku naše opštine – kaže Milinković u intervjuu za “Glas Srpske”.

GLAS: Šta je okosnica Vaše kampanje?

MILINKOVIĆ: Zbog specifičnih okolnosti uslovljenih pandemijom kampanju ću bazirati na poštenom i odgovornom pristupu svakom građaninu Gacka i u direktnom kontaktu sa svim porodicama predstaviti platformu i jedan novi pristup razvoju opštine.

GLAS: Zašto da građani glasaju za Vas, a ne za nekoga drugog?

MILINKOVIĆ: Odlučan sam da svu svoju energiju, znanje, vrijeme i sve druge lične resurse u potpunosti stavim na raspolaganje svim građanima Gacka, bez obzira na političko opredjeljenje. Spreman sam da budem u službi svakog građanina.

GLAS: Koji su prvi potezi koje ćete povući ako dobijete podršku birača?

MILINKOVIĆ: Neophodno je izvršiti sveobuhvatne analize poslovanja kako opštine, tako i svih opštinskih ustanova, a nakon toga krenuti u rješavanje nagomilanih problema. I pored toga što je stanje u gotovo svim opštinskim ustanovama teško, neće biti otpuštanja radnika, već ćemo u skladu sa već predviđenim programom rada i djelovanja sve ustanove uvesti u samoodrživo poslovanje.

GLAS: Koji su najveći problemi na području vaše lokalne zajednice?

MILINKOVIĆ: Nažalost, u 2020. godini opština ima probleme i u snabdijevanju vodom. Kanalizaciona mreža i putna infrastruktura su takođe u jako lošem stanju, te će rješavanje ovih problema definitivno biti prioritet nove opštinske vlasti.

Rodno mjesto

GLAS: Čime garantujete da ćete ispuniti obećanja?

MILINKOVIĆ: Imamo podršku kako republičkih vlasti i institucija, tako i svih građana Gacka i uspješnih Gačana širom evropskih i svjetskih zemalja koji su spremni da svoje resurse stave na raspolaganje svome rodnom mjestu u jednoj potpuno novoj klimi, koju ćemo stvoriti na osnovama poštenog i odgovornog rada i svakodnevne brige o narodu.

Darko Momić/Glas Srpske

Povezane vijesti

Milinković najavio projekte za novi izged Gacka (Video)

admin

Kreditno zaduženje opštine Gacko za rješenje problema vodosnabdijevanja (VIDEO)

admin

Milinković obеćao pomoć Udružеnju “Bеbе”

admin

POGORŠANA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U GACKU Načelnik uputio apel stanovništvu da se vakciniše

admin

SASTANAK NAČELNIKA FOČE I GACKA Prioritеt rеkonstrukcija puta Foča – Tjеntištе

admin

Dodik sa predstavnicima srpskih stranaka i udruženja u Mostaru (FOTO)

admin