Grad Trebinje
Video Tehnologija

Otporniji od prethodnih modela: Pogledajte koliko je izdržljiv Samsung Galaksi S23 (VIDEO)

Samsung je početkom meseca predstavio Galaksi S23 seriju.

Telefoni iz ove serije već su testirani od nekih recenzenata, a među zanimljivijim testovima su oni koji se odnose na izdržljivost uređaja.

Galaksi S23 Ultra je prošao dva testa izdržljivosti, pa pogledajmo kako se pokazao.

PBKreviews i Zak sa kanala JerryRigEverything testirali su izdržljivost ovog telefona.

PBKrewiews otkriva da je telefon izašao “neoštećen” iz vode nakon tri minuta, što je zasluga IP68 sertifikata.

Ekran telefona odlično preživljava ogrebotine od novčića, dok grebanje telefona oštrijim predmetom pokazuje ogrebotine na nivou 8 i dublje ogrebotine na nivou 9 Mosove skale.

Modul kamere pokazuje identične rezultate. Test pada otkriva naprsnuće ekrana nakon ispuštanja sa visine struka direktno na beton. Poleđina takođe puca nakon istog pada, ali uprkos fizičkim oštećenjima, ekran i ostale komponente telefona ostaju potpuno funkcionalne.

Kada je riječ o rastavljanju telefona, možemo primjetiti da je Samsung poprilično olakšao zamenu baterije u odnosu na prethodnika. Svi kablovi i konektori uredno su označeni što dodatno čini proces servisiranja lakšim.

PBKreviews dao je ocenu 9/10 za popravku Galaksi S23 Ultra telefona.

S druge strane, poznati Zak ogrebotine na Galaksi S23 Ultra telefonu primjećuje nešto ranije i to na nivou 6 i nivou 7 Mosove skale. Kada je riječ o testu savijanja, telefon se pokazao izuzetno fleksibilnim i nije se savio bez obzira s koje strane je Zak pokušao da ga savije.

I njegov video takođe otkriva da je bateriju telefona poprilično lako zamjeniti, odnosno mnogo lakše nego kod Galaksi S22 Ultra telefona, prenosi b92.

Komentar