Grad Trebinje
Izdvojeno Video Umjetnost i kultura

Ovacije Bjeli na premijeri “Nečiste krvi” (VIDEO)

Beogradska premijera filma “Nečista krv” održana je večeras u Kombank dvorani i glumci su bili vidno raspoloženi pred početak projekcije. Pojavile su mnogobrojne ličnosti iz sveta filma u glamuroznim toaletama. Iako je glumac Dragan Bjelogrlić isprva izostao sa crvenog tepiha, pojavio se na samom kraju filma kako bi se zajedno sa ekipom poklonio pred publikom.

Bjelogrlić je danas pušten iz pritvora u Nišu, te je odmah krenuo za Beograd. Samo nekoliko sati kasnije, pojavio se na premijeri.

– Glavni glumac koji večeras ipak može da vam se pokloni, Dragan Bjelogrlić – rekla je voditeljka programa na kraju prikazivanja filma.

Potom su usledile ovacije i aplauz publike.

Bioskopska premijera filma “Nečista krv – Greh predaka” reditelja Milutina Petrovića, održaba je večeras u dva beogradska bioskopa, karte su bile rasprodate, a zbog velikog interesovanja u ovim bioskopima biće održane dodatne projekcije filma, saopštili su producenti.

Podsetimo, film je rađen po scenariju Vojislava Nanovića, koji je adaptirala Milena Marković. Za scenografiju je bio zadužen Milenko Jeremić, koji je sa svojim timom za potrebe filma izgradio rekonstrukciju Vranja iz 19. veka, dok je veličanstvene kostime epohe kreirala kostimografkinja Marina Medenica.

Film je do sada već nagrađen kao najbolji film po izboru publike na 28. Evropskom filmskom festivalu Palić, kao i prvu nagradu na 45. Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji, za scenaristu Vojislava Nanovića i autora adaptacije scenarija Milenu Marković.

Od poznatih ličnosti na tepihu su se mogle videti mnoge javne ličnosti iz sveta umetnosti i filma, među kojima je svojim prisustvom najviše pažnje privuklo i prisustvo Dragana Gagija Jovanovića, oca glavne glumice Anđele Jovanović.

Niko od njih nije komentarisao incident u Nišu.

Povezane vijesti

“Evo me i to s dobrim razlogom” Dragan Bjelogrlić odlučio da otvori Instagram profil (VIDEO)

admin

Ispovijest Tominog ljekara dr Elakovića: Spremali smo operaciju, a onda je on NESTAO! (Video)

admin

Dragan Bjelogrlić: U 2021. godini oslobodite se straha!

admin

Jelen Pivo i Dragan Bjelogrlić znaju da je sve moguće (Video)

admin