Grad Trebinje
Izdvojeno Region

Ovo su trenutno traženi poslovi koji se nude u Dubrovniku

Put do pronalaska posla ne mora biti težak i dug. U saradnji s portalom posao.hr, donosimo vam najbrži i najlakši način da se prijavite na željeni natječaj putem njihove brze prijave! U nastavku pogledajte i njihovu sedmičnu ponudu od top 10 poslova. Srećno u potrazi.

Auro Domus Money shop d.o.o. traži Djelatnika u poslovnici (m/ž) u Dubrovniku. Posao uključuje otkup i prodaju stranih valuta te zlata i srebra. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, edukaciju i mirno radno okruženje. Kandidati se mogu prijaviti do 26.05.2023. putem brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika / Prodavača (m/ž). Rok za prijavu je 24.05.2032, a mjesto rada je Dubrovnik. Traži se vedra i komunikativna osoba, koja voli rad u timu i interakciju s ljudima. Poslodavac nudi redovna primanja i naknadu za obrok te bonuse i popust za zaposlene. Prijavite se već danas putem linka!

Eko Taxi d.o.o. zapošljava Dispečera (m/ž) i Vozača (m/ž). Traže se kandidati koji imaju izraženu komunikativnost te koji poznaju engleski jezik u govoru i pismu. Poslodavac nudi radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 01.07.2023. putem linka.

Metro Cash & Carry zapošljava Sezonskog radnika u trgovini (m/ž) na hrvatskoj obali. Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse, plaćene troškove prijevoza i osiguran smještaj. Možete se prijaviti do 22.05.2023. putem brze prijave.

Thermo Stone d.o.o. traži Voditelja prodajnog područja (m/ž) u Istri i izvoznim tržištima. Potrebna je fleksibilna, komunikativna i proaktivna osoba koja će se brinuti o zadovoljstvu klijenata. Poslodavac nudi službeni automobil za službenu i privatnu upotrebu te paket beneficija. Prijavite se do 25.05.2023. putem linka.

SoundOn Management d.o.o. zapošljava Dostavljača hrane (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Poslodavac nudi konkurentnu zaradu, samostalnu organizaciju radnog vremena i isplatu plaće dvaput mjesečno. Prijavite se putem linka.

SOKOL d.o.o. traži Zaštitara (m/ž) na Korčuli. Potrebno je posjedovanje zaštitarske dozvole, ali postoji opcija prekvalifikacije na teret poslodavca. Poslodavac u cjelosti isplaćuje troškove prijevoza. Prijave se zaprimaju do 31.05.2023. putem brze prijave.

LEDO plus d.o.o. traži Dostavljača u prodaji (m/ž) za puno radno vrijeme. Posao uključuje isporuku utovarenih narudžbi sukladno ruti definiranoj od strane dispečera. Potrebna je vozačka dozvola C kategorije i srednja stručna sprema.  Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete do 07.06.2023. putem linka.

MESNA INDUSTRIJA BRAĆA PIVAC zapošljava Mesara (m/ž) u Metkoviću. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. Traži se osoba s radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi stimulativna primanja, plaćene putne troškove, naknadu za prehranu i periodične nagrade. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

SWEET TRAVEL d.o.o. traži Vozača minibusa (m/ž) u Dubrovniku. Traži se kandidat sa koji ima iskustvo vožnje po Europi te vozačku dozvolu C kategorije. Znanje engleskog jezika je uvjet. Možete se prijaviti do 31.05.2023. putem brze prijave.

Kako biste vidjeli mnoštvo raznovrsnih oglasa, zavirite na portal posao.hr. Garantujemo da ćete pronaći pravi posao za vas!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar