Grad Trebinje
Košarka Video

“PAMTIĆU OVO ZAUVIJEK” Micić presrećan zbog titule, zapjevao je i poznati hit (VIDEO)

Košarkaši Efesa savladali su Real Madrid u finalu Fajnal fora u Beogradu i tako po drugi put u svojoj istoriji postali šampioni Evrope.

Među najboljima na terenu “Arene” je bio Vasilije Micić, koji je nakon velikog uspjeha turskog tima u kamere “Sportkluba” dao sledeći izjavu:

– Prije svega, hvala svima što ste u hali. Hvala svim navijačima. Bez teksta sam. Prije četiri godine sam igrao ovdje i osvojio sam treće mjesto. Sada smo osvojili titulu. Čestitam mojim saigračima, Real Madridu… Hvala svima još jednom – rekao je on.

Popularni Vasa je utakmicu završio sa 23 poena na svom kontu i proglašen je za MVP-ja završnog turnira:

– Osjećam se prelijepo, presrećan sam. U ovim situacijama, ne znam šta bih rekao. Vjerovao sam da ovo može da se desi, ali nisam ni sanjao da može da bude u baš Beogradu pred porodicom navijačima… Pamtiću ovaj momenat zauvIJek – rekao je Srbin, a potom dodao:

– Osvojiti dve titule sa timom koji je bio posljednji kada smo došli… Ispisali smo istoriju, to je najvažnije.

Na pitanje koliko mu je bilo potrebno da zaboravi pobedonosnu trojku u polufinalu, Micić je odgovorio:

– Pokušavam da svoje trenutke što prije zaboravim, da se krećem odmah iza toga, kao što me je sačekala ova finalna utakmica. Sa tim košem u poslednjoj sekundi i ovom titulom, nisam mogao da zamislim bolje – dodao je Micić.

Zatim ga je novinarka podsjetila da bi trebalo tradicionalna da zapjeva. Vasilije je kratko vreme razmišljao koju pjesmu da izabere, a onda je krenuo onu od Halida Bešlića, “Prvi poljubac”, prenosi Sportal.

Komentar