Grad Trebinje
Moda i ljepota

“Pedesete su nove tridesete”

Televizijska voditeljica Padma Lakshmi prije nekoliko dana je proslavila 50. rođendan, a fotkom s plaže oduševila je sve zbog svoje savršene figure.

Američka televizijska voditeljica i spisateljica Padma Lakshmi podigla je temperaturu na internetu svojim vrućim fotkama s plaže, a u komentaru je napisala kako su “Pedesete nove tridesete” te je istaknula da je tek krenula sa svime.

Lakshmi je prije nekoliko dana proslavila “okrugli”, 50. rođendan u društvu svog 10-godišnjeg sina i partnera Adama Della. Ova slavna ljepotica indijskih korijena oduševila je stotine svojih pratitelja fotkom u ljubičastom bikiniju te je pokazala savršeno isklesano tijelo na plaži.

U objavi je priznala kako ima pomiješane emocije zbog 2020. godine, a svjesna je kako je među rijetkim sretnicama koje je ova godina više mazila nego gazila. “Moja obitelj je zbog pandemije postala još povezanija i puno smo vremena provodili zajedno. S profesionalne strane sam također zadovoljna jer sam napokon dobila priliku od nule napraviti show koji je postao popularan”, napisala je Padma u objavi na društvenim mrežama.

Padma Lakshmi probila se u vrh američkih TV emisija nakon što je vodila show “To Chef”, za koji je bila nominirana i za nagradu Emmy. Padma je inače izdala kuharicu “Easy Exotic” koja je proglašena najboljom kuharicom na svijetu 1999. godine. Uz nju objavila je još dvije knjige o hrani i memoare “Love, Lose And What We Are”. Uz to je suosnivačica neprofitne organizacije “The Endometriosis Foundation of America” i svjetska je amabasadorica organizacije “Keep a Child Alive”.

Komentar