Grad Trebinje
Izdvojeno Trebinje

Počela prodaja stanova u 8. objektu SPK “CENTAR 2” koji se gradi pored Binga /VIDEO/

U stambeno poslovnom kompleksu SPK “CENTAR 2” koji gradi preduzeće “FINEST” iz Trebinja počela je prodaja stanova u osmom, po redu, objektu, koji se nalazi pored “Binga” u Zasad polju. Stanovi su različitih struktura: garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni.

Objekat je smješten u urbanom dijelu Trebinja. Podijeljen je u dvije fizički odvojene lamele, koje povezuje podzemna garaža. Projektovana spratnost objekta je SU+P+5+PE.

Na objektu su zadovoljeni najviši standardi kvaliteta kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji. Svi spoljni otvori su od PVC bravarije, petokomornih profila sa termoprekidom. Fasada se radi sa termoizolacijom debljine 8 cm. Završni sloj je silikonsko-silikatne osnove. Zidovi i podovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, ostave i terase se oblažu prvoklasnom porculanskom keramikom. U dnevnim i spavaćim sobama je predviđen je troslojni hrastov parket velikog formata. Sanitarni uređaji i oprema u kupatilima su od vrhunskih svjetskih proizvođača.

Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna i termoizolovana obložena bijelom iveralnom pločom. Unutrašnja vrata su od medijapana, sa kanelurama. Stanovi su opremljeni multi-split sistemom za grijanje i hlađenje sa jednom vanjskom i više unutrašnjih jedinica koje se postavljaju u dnevnu i sve spavaće sobe.

Ne propustite priliku da u pretprodaji odaberete i rezervišete stan po Vašoj mjeri!

Iskoristite popust i kupite stan u pretprodaji!

Više informacija pronađite na sajtu www.finest.ba

Povezane vijesti

PRODAJA Dvosoban stan u centru Trebinja

admin

Stanovi idu kao alva

admin

KO KAŽE DA JE KRIZA U Srpskoj prodato više stanova, po većoj cijeni nego prošle godine

admin

Prodaja preostalih stanova i poslovnih prostora u SPK “Centar” Foto/Video

admin

Pogledajte kako napreduju radovi na izgradnji kompleksa u centru Trebinja (Video)

admin

Počela prodaja stanova u 7. objektu SPK “CENTAR 2” koji se gradi pored Binga (Foto + Video)

admin

Komentar