Grad Trebinje
Izdvojeno

Počele su pripreme za sezonu, traže se kuhari, konobari, trgovci, spremači, skladištari

U potrazi ste za poslom? U saradnji s portalom posao.hr, donosimo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna, uz mogućnost brze prijave putem web stranice! Srećno!

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Sezonske radnike u trgovini (m/ž) u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Puli Poreču i Rijeci. Traže se vedre osobe koje vole raditi u timu. Kandidati moraju imati srednju stručnu spremu, a poželjno je i da imaju vozačku dozvolu. Kandidati koji ispunjavaju tražene uvjete mogu se prijaviti do 22.05.2023. putem brze prijave.

Valamar Riviera d.d. traži kandidate za pozicije: Voditelj mesnice (m/ž), A la carte kuhar (m/ž), A la carte konobar (m/ž), Barmen (m/ž), Kuhinjski radnik (m/ž), Sobarica (m/ž), Konobar – šankist (m/ž), Servir (m/ž), Spremačica (m/ž), Kuhar (m/ž), Pomoćni kuhar (m/ž), Konobar (m/ž), Recepcionar (m/ž) i Stay fit trener (m/ž). Rok za prijavu je 31.05.2032, a mjesto rada je Dubrovnik. Ovaj top poslodavac u turizmu nudi vam atraktivna cjelogodišnja primanja te stručno usavršavanje i sudjelovanje u edukacijama. Prijavite se već danas putem linka!

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

Manpower zapošljava Prodavača na sezoni (m/ž) na hrvatskoj obali i otocima. Od kandidata se traži komunikativnost, spremnost na rad, odgovoran pristup poslu i sklonost timskom radu. Možete se prijaviti do 31.05.2023. putem brze prijave.

ELECTRO VISION d.o.o. traži Električara – elektroinstalatera (m/ž). Traži se osoba sa srednjom stručnom spremom i radnim iskustvom od godine dana. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 08.06.2023. putem brze prijave

MOZAIK d.o.o. zapošljava na poziciji Referent prodaje na recepciji (m/ž). Natječaj je otvoren do 31.05.2023., a mjesto rada je Dubrovnik. Potrebna je komunikativna osoba koja ima višu stručnu spremu i 6 mjeseci radnog iskustva. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

DUBROVNIK SEA SUN HOTELS d.o.o. traži Kuhinjskog radnika (m/ž) u Cavtatu. Radno iskustvo nije obavezno, a poslodavac nudi puno radno vrijeme i zajednički smještaj. Prijave se zaprimaju do 05.06.2023. putem brze prijave.

SMJEŠTAJ I TO d.o.o. traži Pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) za puno radno vrijeme. Poslodavac nudi zajednički smještaj i plaćene troškove prijevoza. Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete do 19.05.2023. putem linka.

HOTEL MORE d.o.o. zapošljava na poziciji Sobarica (m/ž) u Dubrovniku. Prijave se zaprimaju do 15.05.2023. Prednost imaju osobe s radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi zajednički smještaj i u cijelosti plaćene putne troškove.. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

PEVEX d.d. traži Skladištara – Viličarista (m/ž) u Dubrovniku. Traži se kandidat sa srednjom stručnom spremom, koji ima iskustvo na sličnim poslovima te vozačku dozvolu B kategorije. Možete se prijaviti do 15.05.2023. putem brze prijave.

Na portalu posao.hr možete pronaći još stotine drugih konkursa. Želimo vam sreću u potrazi!

Povezane vijesti

Donosimo oglase za radna mjesta koja se traže u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.7.2024. godine

admin

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin

Komentar